tillA Creative Commons License 2006.05.17 0 0 107

Sose volt számomra világos, miért zavar valakit, hogy mások egy olyan internetfórumon beszélgetnek egymással, aminek címe vagy a témája (vagy akármi egyéb) nem tetszik neki?

Ami pedig az érdemi részét illeti: szerintem érdekes asszociáció, ami a címben megfogalmazódik, és a topik korábbi hozzászólásaiban merültek is fel fontos gondolatok. Azok alapján senki sem mondhatja, hogy az "egyenlőségjel" nem egy izgalmas gondolatkísérlet. De ha már valaki mégis megtette, hát vitatkozzunk vele.

Kedves Mr. Fusion, kérlek, add elő, miért nem tartod helytállónak a korábbiakban általunk leírtakat. Ha netán nem olvastad, de érdekel a téma, kérlek, pótold a mulasztást, érdemes.

Más. Ezúton kérek minden olyan Star Wars-rajongót, aki "felháborodik", hogy ennek az ősöreg, elavult sci-fi izének, végeláthatatlan könyvfolyamnak (ami valami öreg tudósról meg a lökött elméletéről szól) bármi köze volna a filmtörténet vitathatatlanul legnagyobb hatású, korszakos alkotásához, ne itt adjon hangot felháborodásának.

Aki viszont szereti mind az Asimovot-regényt (a sci-fi irodalom No 1-ja Alapítvány-sorozatot), mind Lucas moziját (minden idők legnépszerűbb filmtrilógiáját), bátran szóljon hozzá.