lajafix Creative Commons License 2006.05.16 0 0 828

Frimi!

 

Attól hogy nem vagyok szoci szavazó, még lehet beszélgetni. Párt szekértolója pedig végképp nem vagyok, és objektív módon érvelek(általában). Mutass egy hsz-t amiben a 14ik havi nyugdíjat pártoltam!

 

" csak gazdasági kérdésnek minősítetted a radikális nyugdíjcsökkentést " mert gazdasági kérdés. Lehet bonyolítani, de felesleges. Sok nyugdíjas, kevés nyugdíjjárulék. Kiszámoltam 2x, is hogy kb mennyi nyugdíjat termel ki a mai rendszer. Arra se mondtál semmit.

 

"milyen úton kívánod megvalósítani, arról mélyen hallgattál. " Persze, nekem a dolgom annyi ebben, hogy fizessem az adómat, amit meg is teszek. Többször leírtam, hogy én nem tudom mit kellene most tenni, de látszani már látszik mit akar a kormány(13 havi nyugdíj , támogatott árak konyec). Pálcát nem én fogok törni a nyugdíjak mértéke és értéke felett. Vagy a politikusok, vagy a gazdasági racionalitás.

 

"Ezért tekintem az írogatást riogatásnak..." kár hogy kihúztam a fejed a homokból, ugye? Kényelmesebb visszadugni.

 

"Magam - hangsúlyozom - nem szemlélem semmiféle politikai hátszéllel a belpolitikát. Semmiféle elkötelezettséggel. S nem is kívánok olyanokkal véleményt cserélni, akik ebből a motivációból hülyítenek néhány tapasztalatlan suhancot... " dehogynem, akkor nem járnál a polidilire.  

 

"Megszüntél számmora vitapartner lenni, további megjegyzésedihez kommentárt nem fűzök." A legkönnyebb megoldást könnyű kiválasztani, ugye? Van ilyen, hogy nem értünk egyet. Ezt hívják demokráciának.

Előzmény: frimi (809)