cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.14 0 0 2266

Szia Bosi!

 

Itt amúgy meg is tudod hallgatni at egész interjút, de azért nem baj, ha le is írjuk a lényegi részeket :o)

 

Az interjú végén ez hangzott el:

 

Riporter: - Na, és akkor végre elérkeztünk a közelmúlthoz, illetve a jövőbeli tervekhez: valami csodálatos esemény történt nemrég, ami megmozgatta kicsit a vizet a Solaris körül, hál'Istennek!

Attila: - Igen, már fél éve készültünk erre a nagy időpontra és nagy koncertre: április 23-án volt a 25 éves jubileumi koncertünk a Művészetek Palotájában, hál'Istennek teltházzal és óriási sikerrel! Úgyhogy igazából csak felsőfokban tudok beszélni arról a közönségről, aki ott helyet foglalt a széksorokban. Óriási nagy erőt ad egy ilyen koncert, hál'istennek mi is nagyon jól éreztük magunkat, sikerült a beállás is, a hangbeállással nem volt semmi gondunk.

...

Sikerült ráhangolódnia mindenkinek, minden közreműködő, tényleg csak azt tudom mondani, hogy lehetett látni az arcukon, hogy mindenki nagyon fontosnak érzi ezt.

...

Azt gondolom, hogy mindent beleadtunk, amit éppen aznap sikerült megvalósítani.

Úgyhogy ez adott egy óriási lökést ahhoz, hogy további terveket is szőhessünk!

...

Riporter: - Egy-két nagyon fontos dolgot mondj még el az utolsó dal előtt (...)

Attila: - Tényleg egészen tőmondatokban, két olyan megjelenés következik majd ősszel remélhetőleg, ami már a zenekar háza tájáról várható: az egyik a 2004-es monterrey-i koncertnek a DVD-je, utána pedig az archív sorozatnak a 3. CD-je.

És ez a koncert, ami 6 kamerával rögzült, ez valamikor a jövő évben fog majd megjelenni. És amire igazából magunknak is és most a közönségnek is ígéretet tehetünk: elkezdünk dolgozni az új stúdiólemezen, amit remélhetőleg jövő tavasszal fogunk rögzíteni és terveink szerint jövő ősszel jelenik majd meg.

Riporter: - Hát ennél boldogabb hírek, jobb hírek nem kellenek, úgyhogy akkor ezzel a mosollyal az ajkunkon fejezzük most be és egy utolsó dalt még ajánlj nekünk!

Attila: - Igen, a zenekar alapító és első kompozíciója, névadó dalunk, a Solaris fog most következni.

Riporter: - Ezzel búcsúzunk a drága hallgatóktól!

 

Solaris

Előzmény: Bosi2 (2265)