ychl Creative Commons License 2006.05.12 0 0 23635
viktor a takarító,Jamie25,Centi the real:
Köszönöm a válaszokat.

A techonlógia és a felhasználandó anyagok+eszközök kezdenek világossá válni.
Egyelőre mondjuk ez a "B terv", még reménykedem egy megfizethető árajánlatban (ez a napokban kiderül), hátha meg tudom szakemberrel csináltatni. Azt még mindig nem tudom, hogy kb. mi lenne a reális munkadíj egy ilyen munkára. Erre nem tudtok valamit? Fel kell állványozni, kb. 100 m2 csiszolás, IMPREGNÁLÁS (kösz, Jamie25!), alapozás, 2 réteg (igaz?) festés. Erre ti mennyit tartotok elfogadhatónak? (Nekem gőzöm sincs, eddig ezt én festettem, de az csak festés volt.)

A festékeknek utánanézek, remélem azért nem kerülnek duplájába a Sadolin vastaglazúrnak. Ha tényleg sokkal minőségibb, akkor megérne még +20..40%-ot, mondjuk 50-60%-tól már inkább az "erősen megfontolom" kategória.
A sarokcsiszolótól még tartok, hogy mennyire lenne sikeres, azért majd egy próbát az is megér (itt ugye komolyan játszik a kézügyesség is, hogy ne barmoljam össze mindenféle bevágásokkal a léceket). Plusz fent elég magas, és vannak kiugró részek is, azt mondjuk még létra+sarokcsiszolóval azért meggondolom...

A Remmers vagy Tetol az vmi jobb minőségű impregnálószer, vagy van egyáltalán ezek közt minőségi különbség?

Megyek, benézek a rönkfásba is. Mégegyszer kösz!