chevyfan Creative Commons License 2006.05.12 0 0 93

Hella!

Most találtam a fórumot, asszem berakom a kedvencek közé:-)!!!

Még a WWF korában én is állandó nézője voltam, bár rövid időre le lettem tiltva, mert a szekrény tetejéről ráugrottam az öcsémre...A szobám is tele volt poszterekkel.

Az új "sztárokat" én sem nagyon szeretem, ezeket a meccseket nem találom élvezetesnek. pl The Rock figurája szimpatikus lenne, de nem tetszik, ahogy verekszik, akrobatikázik. Több új nevet nem nagyon ismerek.

Na de a régieket! Nemrég sikerült szereznem 2 dvd-t tele videókkal, hát esküszöm, gyerekkorom óta nem szórakoztam ilyen jól! A bevonulózenék, jellegzetes figurák, viselkedések, isteni volt! Sok wrestlemania... Nekem is nagy kedvencem volt Ultimate Warrior, Hulk Hogan, The Barbarians, Hacksaw Jim Dugan, The rockers, Goldberg, Bret "Hitman" Hart,  Legion of Doom, Steiner Brothers, British Bulldog. Meg volt még egy pár, a nevek most nem jutnak eszembe (mondjuk majdnem 20 éve volt, úgyhogy ennyi név is szép teljesítmény...) Volt még valami dagadt bennszülött (sosem beszélt), meg hitman testvére (kecskeszakállas), jah Tatanka, El Matador...és ezek csak a kedvenceim voltak

Akiket nem szerettem: Big Boss Man, Yokozuna, Andre The Giant, a ruszkik, The Nasty Boys, Lex Luger a szemét időszakában, Papa Shango, Macho Man Randy Savage, Million Dollar Man, Razor Ramon, Natural Disaster (Earthquake és asszem Tornado), Brutus, a hajvágós köcsög, Jake "The Snake" Roberts, meg volt valami dezodoros, Demolition, Mr Perfect...

Na hirtelen ennyi

Még majd biztos írok