Itt mindenki a médiát fikázza, ezzel kapcsolatban egy kissé OFF, de mindegy.
A média nem egy akkora szörnyeteg mint egyesek beállítják! Csak a médiának is van szutyka, legalja, mocska... stb-je, mint pl a Fókusz, Aktív és a többi hasonló totális hazugságokon alapuló szarságok.
Szintén ide tartozik a Blikk és a többi szennylap a "Flóbert pisztollyal lőtte fejbe magát egy 15 éves fiú Mucsaröcsögén" kezdetű cikkeivel.
Ebben egyetértek, ez a műfaj undorító, félrevezető, megtévesztő és 99,9% ban hazugságokra épül.
De a média elég tág fogalom, sok alfaja van, ezek nem álltalánosíthatók! Média nélkül érdekes lenne az élet, hiszen vannak a médiának ártalmatlan, nem káros fajtái is.
Azt meg, hogy a fegyvereket nem reklámozzák, a fegyvertartást nem népszerűsítik, az a társadalom hibája. Túl sok az idióta, nem beszámítható idegbeteg állat, az ő kezükbe tényleg nem való fegyver. HOZZÁTESZEM, AKI NEM IDE TARTOZIK, KAPJON LEHETŐSÉGET MÉG ÉLES FEGYVER TARÁSÁRA IS!!!!!
A normális, fegyvereket tiszteletben tartó, azt normálisan kezelő, törvénytisztelő embrt ( mit itt a topic látogatói ) nagyon kevesen vannak, a legtöbb embernek a fegyver egyenlő azzal, amive a Chuck Norris hadonászik a filmekben. Ha még azt súlykonák beléjük, hogy "igen, fegyverrel buziskodni menő" akkor még töb lenne a fegyveres bűncselekmények száma.
Tehát nem értem, hogy egy alapos vizsgálat után miért nem lehet bárkinek bármilyen fegyvere, azt viszont értem, hogy a média eszközei által megpróbálják az erőszakos fegyverkezést visszaszorítani.
Csak sajnos ez mára oda jutott, hogy ma már a média totálisan fegyverellenes, és ez nem jó!!
Bocs, ha valakinek nagyon belegázoltam az értékrendjébe, ÉN NEM VAGYOK FEGYVERELLENES, de szeritem ezt senki nem feltételezi rólam, REMÉLEM.