pálmácska Creative Commons License 2006.05.10 0 0 430

Szia Vera! Hát én le nem mondok a fehér ruháról, ráadásul egy ismerősünkön keresztül meg tudom venni a ruhát, fátylat mindent, potom 20.000 Ft-ért. Ukrajnában varják ezeket a gyönyörű """"amerikai""""" menyasszonyi ruhákat, úgyhogy nem kell 100.000-ket kiadnom kölcsönzési díjra. Ma megyek könyörögni a gatyának (papnak), hogy valahogy tegyük át az időpontot, mert egyszerűen nem jönnek össze az éttermek a templomi esküvővel. Egyébként a templomi az esztergomi Bazilikában lesz. A polgári a szabadban lesz. Mondjuk utóbbit szívesen elhagynám, dehát jogilag..... tudod.

Hát a férfiak mindig jobban aggódnak minden miatt, a párom úgy csinál pl., mintha legalábbis a karib tenger közepére szerveznénk az esküvőt. ( megjegyzem, nem rossz ötlet!!!!!!!!!!!!!!!). Atyaég, ezt hogy, meg azt hogy. Pedig szerintem ha az időpontok megvannak, már megy minden mint a karikacsapás. (bízom benne).

 

Ragazzo! Milánóban az emberek barátságosak, jól öltözöttek, segítőkészek. Minden tiszta, sehol egy kutyaszar. Ami nálunk az utcák hozzátartozói.

Mi elhatároztuk a párommal, hogy még 10 évet gürcölünk, utána veszünk egy viskót valamelyik tenger partján, és ott húzzuk meg magunkat amig itt fagyok vannak. Mert én nagyon nehezen viselem a 6-7 hónap hideget.

Előzmény: Veronica Pinter (426)