ratio
2006.05.10
|
|
0 0
252
|
Üdv mindenkinek!
Végig olvastam a hozzászólásokat. 2005-ben voltunk Krumlovban, Prágában és St.Wolfgangban (ez utóbbiba érdemes ellátogatni jó idő esetén - nézzetek el a honlapjukra is). Sajnos mindezt 3 nap alatt, ami Krumlov környékére nézve volt hátrányos döntés. Most szeretnénk ismét visszamenni, de 4-5 napra. A mi szállásunk nagyon jó volt és nagyon olcsó, erről majd megkeresem a 2005-ös kigyűjtésemet és megadom, hátha valaki másmak is hasznos lenne (nekünk 2500 Ft/fő volt). Itt olvastam, hogy Hlubokában milyen szép vár van, oda biztos ellátogatunk. De a C.Budejovicébe is mennénk, ami kimaradt. Jól jönne, hogy ott hol érdemes parkolni, hogy ne legyünk túl mesze a látnivalóktól és mit nem szabad kihagyni :). Mennyibe kerül a Fekete-toronyba a belépő?
Ezen kívül a környéken mit érdemes még megnézni kb: 50 km-es körzetben? A Lipnói tónál esetleg. Elég nagy turista forgalmat láttam Krumlovból kifelé ebbe az irányba.
Köszi a segítséget! Ja és Prágában a kis nyelvtudásunkkal sem mentünk semmire a főpályaudvar melletti parkolóházban, de aztán kézzel-lábbal sikerült :). Szerintem jobb volt néhány évvel régebben szeptemberben Prágában, mert akkor "kisebb" volt a turista tömeg. 2005. júliusában a hídon olyan sokan voltunk, mint egy csúcsforgalmi időben közlekedő buszon :(. |
|