Hedzsnelke Creative Commons License 2006.05.09 0 0 160

Bújós, játékos kék-fehér sziámi-házi kiscica olyan gazdit keres, aki szereti, kényezteti, foglalkozik vele. Ezt nagyon sok dorombolással, hízelkedéssel hálálom meg. Ha ilyennek találod magad, akkor kérlek jelentkezz a gazdimnál. Az ár az oltások és a féreghajtások árát tartalmazza, hiszen Te is szeretnéd, ha sokáig együtt lennénk. Ennek alapja, amit a mostani gazdim megtesz értem, valamint Téged is megkímél az első időkben történő eseményektől. Kérésre küldök képet még.

 

 

Kedves, aranyos vörös-fehér házi-sziámi kiscica várja hűséges, cicakedvelő gazdiját, akinek életem végéig társa szeretnék lenni. Ha gondoskodsz rólam, azt határtalan szeretettel, dorombolással hálálom meg. Az gazdim az oltásaim és féreghajtásaim árát kéri értem, ezzel megadva az alapot a biztonságos létre nekem. Téged pedig leendő gazdim megkímél attól, hogy rögtön állatorvosnál kezd az időd velem. Kérésre küldök képet még.

 

 

Mindkettőt külön tedd fel, képpel. (célszerű a startapró-ra és az apronet-re feltenni, ez a kettő a legnézettebb, mindkettő ingyenes)

Ha tetszik a szöveg, így tedd fel, persze változtathatsz is rajta.

Előzmény: Csillagtündér (158)