Sziasztok!
Akkor újra elővenném a sárvédő témát!
Úgy döntöttem akkor kezdem meg az egész elindítását, ha összejövünk 15-en, mert kb. én is ennyi pénzt, szeretnék rákölteni. Úgyhogy akik rágódnak a dolgon, azokat kérem, döntsenek.
Amit tudni érdemes, az hogy ha magadnak akarod megvenni, akkor a legolcsóbb (tudtommal) 44ezer Ft, s ha ki kell menned érte Bécsbe (kivéve, ha sűrűn jársz) akkor pestről nézve az útiköltség kb. 10ezer.
Így magadnak intézve meg van kb. 54. 000-Ft-ból.
Most ehhez képest, amit én ajánlok: mindent elintézek, megrendelek, behozom a sárvédőt, lehet választani, hogy fényezve, vagy matt fekete színben kéred, (ami ha mégsem teszik, akár télen lefényeztethetsz) s ami talán a legfontosabb, olyan módosítással gyártatom le, hogy ne csak esztétikai, hanem funkcionális haszna is legyen! (ez alatt értem: rágyártatom azt a plusz toldalékot az aljára, ami védi a sár berakodásától a motorblokk hátsó részét, a kipufogót, s még a hátsó telót is)
Összesítve egy átlagot nézve 15 főre számolva kb. költségek:
Hátsó sárvédő kb.: 18000Ft +festés (feketénél anyagában színezve)
(+- 2000,Ft attól függően, hogy a gyártó végül pontosan mennyit kér a sablonért, s a db legyártásért, közepelve jött ki a 18ezer, úgyhogy nagy valószínűséggel ennyi)
Meg tudja csinálni, hogy anyagában színezi feketére, így olyasmi színe lesz, mint a gyári láncvédőnek, aki pedig festetni akarja, az +költség. Az hogy ez mennyi azt nem tudom, de gondolom hogy a körül mint amennyiért egy festő festené. Kicsit körbe kell majd nézni, hogy amit majd ő mond, annál van-e a közeletekben olcsóbb.
Így sablonnal megvan 2 hét alatt az egész.
Email címem:
csbarnabas@freemail.hu
Tel:30/3269132
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon, aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)
jelentkezők: hátsó sárvédő:
Hqwells +
Szpídszter +
W9033626 +
Furriers +
Csr7 +
MatulA+ +
Vaszilko +
Toga73 +
Haverom +
Én +
Kértem, hogy aki valóban akar, az jelentkezzen az email címemen is, ne csak a fórumon, így csak azokat veszek biztosra, akik pirossal vannak jelölve, ugyanis ők jeleztek eddig magánba vissza.