tasha Creative Commons License 2006.05.08 0 0 28219
höhö :)
itt is megy a balhé, nem kompromittálom a gyermeket fotókkal, pedig lehetne :D Ma pl mikor rájött a hoppáré, bemászott a dohányzóasztal alá, csak a feje lógott ki és onnan uvöltött, de bebukta, mert láttuk hogy néha felnézett a TV-re és akkor a sírás is abbamaradt 2 mp-re, majd folytatta :) Kis drámatagozatos dinnye. Azt kell kitapasztalni (sztem) hogy mivel higgasztható le, Martinnál egy ideig ignorálni kell, aztán átölelni, simogatni, utána megbeszéljuk, hogy izé, anya elvette a poharat, mert ledobtad, de ezt nem szabad, sallallalla, aztán majd 1xcsak felfogja. Nálunk persze a kistesó is bejátszik a balhékba :( Még ha Domival kedves is, meg sosem bántja, meg figyelunk rá ezerrel, a pici van háttérben, de mégis.
Viszont én semmin sem csodálkozom, jól emlékszem a saját hisztijeimre gyerekkoromban, hát istenem, valamit tolem is örökölt a gyerek, ha már kívulrol tiszta apja :D

uhh de zagyva, na mindegy, ma késo estig egyedul vagyok veluk, sooot, még le fogok mindjart cuccolni a játszóra is, akkor szép az élet ha zajlik :)

t.