rodnas Creative Commons License 2006.05.08 0 0 85
127.senki!
Nem emlékszel arra a 2002 - es szlogenre, hogy annyira jól áll a gazdaság, hogy aki most megnyeri a választást, örökre bebetonozza magát?
Akkor, valamelyik topicban azt írtam, fáj a szívem, hogy az országot az MSZP fogja felvirágoztatni.
Úgy néz ki, az elmúlt négy év tendenciája folytatódni fog.

Emlékezz 1990 előttre! az előtte lévő korszakban(45év) mindenért a Horthyt hibáztatták (Ő 25 évig volt kormányzó) Micsoda sikereket ért el az MSZMP által vezetett ország! Az egész országot villamosították, minden családnak Tv - je volt! Sikert sikerre halmoztak, igaz 1989 - ben hirtelen rájött mindenki arra, hogy ez csak technikai fejlődés volt, amit nem tudtak megakadályozni.

Ugyanezt folytatják most is. Gyurcsány áldozata lesz ennek a politikának. A tehetetlenségi erők még mozgatják az országot, de nem sokáig. Nem nyúlhatnak a rendszerhez, mert ha hozzányúlnak, a résztvevők azonnal kitálalnak. Hacsak nem hoznak létre egy barnainges társulatot. A melósoktól nem tudnak többet visszaszedni, csak amennyit kiadnak. Maximum a kisvállakozók is teljesen tönkremennek.

Hajrá! Tüntessetek a FIDESZ székháza előtt! A választóitokkal meg kell értetni, van értelme a tüntetésnek! Egységesítsétek őket! Majd meglátjuk, mi lesz belőle!
Előzmény: 127.senki (83)