X_X_L_ Creative Commons License 2006.05.07 0 0 791

Helló Srácok!

 

Nem nagyon akartam beleszólni ebbe a "vitába", mert nem sok értelmét látom :o), de mint egy "kanizsai ragadozó" (aki teljes szívvel predator, de a kanizsai csapat játékoskeretéből többeket személyesen ismer, talán haveri vagy baráti szinten is) talán én tudom a legsemlegesseben, mégis belülről, nézni a dolgokat.

 

    Nos nézzük sorba.

 

   1.: Tény, hogy sok hibával vesztettünk. Tanultunk is sokat belőle.

 

   2.: Az is tény, hogy 16:0 után 16:6 és mikor kezdett magára találni a csapatunk 6 play-ből 4 kulcsemberünk sérült meg (olyanok akik fel voltak készítve az ütközésekre). Nem mondom 100 %-ra, de a szándékosságot sajnos nem tudom kizárni. Remélem a játékvezetés is elemzi a mérkőzéseket és ők is felfigyelnek és felkészülnek "érdekes" dolgokra, amitől tisztul a játék.

 

   3.: Miután a sérülések következtében olyan csapat állt a pályán a mérkőzés 60-70% ában mint pl. én (2 hónapos a.footbal pályafutással a hátam mögött, 8 év kihagyás vagyis bárminemű rendszeres sport nélkül) támadó és védőfalban nyomtuk végig. Én személyesen sajnos sem fizikailag, sem taktikailag, sem kondicionálisan nem voltam kész erre, de egy emberként felvettük a kesztyűt. Az így felálló, deffenzív playeket nem ismerő, alkalmi védőcsapat azért csak végrehajtott több területnyerést és egy labdaszerzést is, és a támadásba átkerülve csak összehozott még 2 TD-is.

       Ebből kiindulva én továbra is büszke vagyok a csapatra. És kedves ellenfelünk, minden elismerés, nyertetek gratula meg minden, de ezeket a dolgokat vegyétek figyelembe Ti is, és nem kell lekicsizni senkit.

 

   4.: Egy zalai rangadó mindig heves indulatokat vált ki mindenkiből, legyen az foci kézilabda vagy szavaló verseny. Én ezt eddig sem értettem, most meg kicsit a helyzetem is "érdekes", ezért nézzétek el nemkem, hogy merek rálátni a meccsre felülről :P.

 

Természetesen szeretettel várunk minden kanizsai játékost, szurkolót, edzőt a meccsre. Végre próbáljunk előnyt kovácsolni abból, hogy Zala egyedülálló módon 2 csapattal is bír.

 

Kutyuskák ne feledjétek eb csont befor, HAJRÁ!

 

Jó felkészülést mindenkinek!