Volt tüzér Creative Commons License 2006.05.06 0 0 3248

Ennél a helyzetnél az ebek harmincadja sokkal feljebb van. Az objektumot egyébként őrzik. Ugyanaz a cég őrzi, amelyik a sárbogárdi laktanyát, és még néhány másik volt katonai objektumot is. (valami HM érdekeltségű cég. Amikor tavaly Hpasp kollégával bent voltunk, akkor csak azért tudtam bejutni, mert az egyik őr felismert) Most két őr van ott, meg egy veszett kutya, amelyik addig nem hagyott békét nekem, amíg nem dobáltam neki labdát. Az éberséggel nincs baj, mert az a dög ahhoz is odabegy labdát dobálni, aki a kerítés hátulján próbálkozik. Bezzeg, amíg élt az objektum! Már a vége felé járt, amikor egy volt őrkatona a haverjaival a nyomsávon keresztül IFA teherautóval bement, és lenyúlták az egyik lokátor tartalék kábelkészletét. Akkor bezzeg nem volt ott a kutya. Mindazonáltal az, hogy a harcálláspont még valamennyire meg van, az nem az őrségnek köszönhető, hanem annak, hogy a páncélajtók le vannak zárva. Márpedig azok nem lekótelepi panellakások ajtajai.

Időnként fel szokott itt tűnni Katomo olvtárs. Ő most is közel van valamennyire a rendszerhez, mert Veszprémben dolgozik. Ő könnyebben hozzájut az esetleg meglévő képekhez.

Előzmény: bloki (3243)