Hello Exx...
Lenne egy-pár kérdésem.....
Szóval, ezekkel az egyéves "gyorstalpaló" sulikkal felvértezve minősítesz több akár szakirányú diplomával rendelkező embert, és azoknak a munkáit....... Melyik cégnél is voltál felső vezető beosztásban? Miért kell elhinnem hogy amit leírsz, nem csak szélnek támasztott mondatok tömkelege? Valaha valamit alátámasztottál már, számokkal adatokkal “a-z” ig. Én még csak kb az “a”-t láttam felpislanni ? Mutass már az életedből valami kiemelkedő referenciát, amitől el kéne hinnünk hogy igen ez az Attila gyerek, ez már megcsinálta. Azt a 6-7 vagy inkább 8 céget ahol ki tudja miért nem tudtad karrieredet kiteljesíteni, 13 év szambázással. Az embert leginkább a munkája alapján minősíted....saját magadról mi a véleményed???? A fikázás amit it művelsz kész elmebaj. Még hogy ellopják az ötleteidet? Tudod egy városfejlesztési elképzelést folyamatos munka 10-15 szakértő + még vagy 50ember (nem okostónik gyülekezete) akik ilyen szakirányú végzettséggel rendelkeznek. Hol is van neked ilyened (3 hónap egyedüli ténykedés odahaza)? Munkahely teremtés palotán ? Te mint volt beszerző most a kapcsolataid révén tárgyalsz cégvezetőkkel, cégtulajdonosokkal ,kamarai elnökökkel, kinek a nevében, milyen megbízással, milyen ipari területre? Kb . ” Jó napot kívánok én vagyok kispistajózsika tudja 5 évvel ez előtt az "ismim" volt az IBM-nél én voltam a 38723. beszerző, á nem azóta már volt másik 23 munkahelyem ott is kiosztottam az észt és sok sok "ismire" tettem szert, őket is hívtam már, Ők is benne vannak a buliban stb stb , mert ennek a ku.va kommunista városvezetésnek csak azért is megmutatjuk”. Jaj de tényleg igazad van, ez egy 16 éve megbúvó (sőt bujtatott) fel nem fedezett paradicsom amire mint gyöngytyúk a friss ta.... rákapnak az "ismik".
Volt itt a tényleg értelmes "szélkerék" projekt, ezt az egyet kértük "milyen cégek milyen befektetéssel, a város részéről mit kell biztosítani, hová lehet telepíteni...stb", keretszámokat látni, megtérülést látni. Csak beleszórtad a szélbe, és valahol a Pakisztánnál jár a történet...........
Tudod nem lennék drága KATONA CSABA szerinti nihilista ha legalább 1db konkrét történetet látnék csak “a-k” ig kidolgozva, persze ez nincs, szájtépés + gyalázás annál inkább. Kedves Katona Úr , az a nihilista aki nem akar légvárépítésbe fogni és bólogatni ? Itt volt a "takarítsuk ki Palota közepét és építsünk szállodát projekt". Feltettük a kérdést Exxon grófjának, vaj Bátor Anti bácsi miért nem erre a célra rendezte be a Palota Szállót. A másik “fogadósunknak” miért nincs kedve bővíteni? Azóta kuss van róla, de az ötlet eszmei értéke azóta is feldobott szaros gatya kategóriába van. Egy 27-35 szobás szálloda beruházásnak és hozzátartozó szolgáltatásoknak tudja valaki a beruházási értékét? “Cégeket hozunk a palotai ipari parkba”. Nagy ötlet! Melyikbe, amelyik betelt? 30% létszám leépítés a hivatalban? Törvényileg előírt munkahelyeket megszüntetünk? Miért nem rögtön királyt választunk? Ja és külön városállamot alapítunk, ja és persze törvénykezünk, elszámoltatunk , nyugdíjazunk és persze száműzünk ,. Én vagyok nihilista vazzze………….
Tudod ha valóban lehetne vitatkozni, megbeszélni, tények jól alátámasztott felvetések alapján bedobott projekteket, magam lennék az első aki kiállok egy "szélkerék" projekt mellett, de amíg odáig jutunk egy-egy témakörben hogy nincs munkahely, nincs szélkerék, nincs szálloda , szar a szlogen, az összes kommunista mehet a pi…, meg ahova kívánod, ez = viccccc kategória. Nem kell félteni a kidolgozott ötleteket, persze ha ezt a fórumot 16 év mocskolódásra nyitottad, akkor hajrá, ez már megy.