Szabotibor78 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 19
Vajon amikor Orbán Viktor tegnap a várban egy önvédelmi egyeletről beszélt, valószínűleg az ilyen esetekre gondolt.
Én akkor azt mondtam, ez túlzás lesz.
Olvasva így Páva nyilatkozatát, nem biztos. :((
#68. Szabó Tibor (Szabó Tibor) | E-mail | Ma 07:42 Válasz erre Páva Zoltánnak nincs joga semmilyen retorzióval fenyegetni senkit se, azért mert az utcán kiabáll valamit a miniszterelnökre. Az egy másik kor volt, de úgy látom a régi reflexeket nehéz levetkőzni.

Nem tudom ki az az ember, mert nem voltamm ott, és még a nevét se hallottam. Nem tudok, róla, hogy tagja lenne a helyi Fidesznek.
De joga van azt kiabálni amit akar, max. egy embernek van joga számonkérni, Gy. F.-nek, de neki is maximum polgári peres eljárásban így utólag. De nem Páva Zoltánnak! Van egy olyan passzus hogy véleménynyílvánítási szabadság, az alkotmányban. Lehet, hogy van akinek új, javaslot elolvasni.

Polgármester úr, ne ezzel foglakozzon, hanem a város ügyeivel!
És főleg azzal, hogy a végülis BEISMERT és okozott gazdasági gondban, melyet oly sikeresen tagadtak eddig, minnél kevésbé legyen gond a választókörzetének.

Ha annyira dübörgött az a fránya gazdaság, vajon most mi szükség van ezekre az intézkedésekere? Elfogyott a nemzetközi hitelkeret? Vagy fél éve hazudtak, vagy szimplán amnézia van a fejekben. "Nincs szükség megszorításokra, dübörög a gazdaság, minket irigyel Európa, stb ..."
Nem tudom melyik a rosszabb. Lehet, hogy a Fidesz túlzott, de alapvetően igazat mondott.

Persze erre szokás szerint megint nem lesz nyílt válasz az MSZP-től, mert ahhoz már nincs önökben bátorság. Egyetlen választ nem adtak egyetlen konkrét kérdésemre sem.


#67. Múlt Jelen Jövő (Misi) | E-mail | Tegnap 21:52 Válasz erre Hali Mindenkinek! :-))
Laci!
Inkább nézd meg előbb, azután mondj véleményt.
Nagymutterrel néztem meg Páva nyilatkozatát, meg is beszéltük.
Nem értem, mért ideges a győztes? Mért csuklik meg végig a hangja? :-)))
De főleg nem értem, hogy veszi a bátorságot, hogy nyilvánosan fenyegetőzzőn? :-(((Honnan gondolja, hogy csak az ő (ők)véleménye vélemény? Hogy meri APEH-hel fenyegetni az ellene induló Policsot? Mit ért azon, hogy eléri a Gyurcsány ellen kiabálót? Mitől jó ellenfél most már Hoffmanné, amikor ki akarta rugni? :-(((
Rossz előérzetem van, nem is bánom, hogy nem vagyok itthon, és nap, mint nap nem nyomom fel az agyamat a sok eszementen. :-(((

Válasz Kispál László (VZI) üzenetére (#66)
#66. Kispál László (VZI) | E-mail | Tegnap 21:08 Válasz erre Nem láttam a műsort, de talán mindegy. Kálmán, Te mindenkinek felelősséget vállalsz a tetteiért, kijelentéseiért, aki szimpatizál az MSZP-vel? Ha a pasas nem tisztségviselője, vagy legalább tagja a helyi Fidesznek, akkor miért teszed Őket az esetért felelőssé? Zárójelben üzenem F. Karcsinak, egy egyszerű elhatárolódással ez a vita okafogyottá tehető. A pasas a történtek ismeretében valóban szót sem érdemel. Akkor a polgármester miért vesztegetett rá? Egyetértek KV-val, (na nem abban, hogy kire szavaztam, hanem a nyilvánosságról írtakkal) arról kéne most beszélni, hogy újraválasztott képviselőként, jelenlegi és jelölt polgármesterként mik az elképzelései a jövőről. Nem értem miért kell a vesztesekbe belerúgni? Ez nem túl elegáns, helyénvaló, intelligens (mindenki válogassa ki a vérmérséklete szerinti jelzőt). Hacsak nem azért, mert jobb témája nincs. Mindannyiunk érdeke, hogy ne ez legyen az ok... Válasz Kovács Kálmán (Kacsamadár) üzenetére (#63)
#65. Kovács Kálmán (Kacsamadár) | E-mail | Tegnap 21:06 Válasz erre Köszi a segítséget. Gondoltam, ez magától értetődik, de így tényleg világosabb a dolog.
#64. Jolántai Béla (Független megfigyelő) | E-mail | Tegnap 18:02 Válasz erre Mielőtt valaki félreérti: a véletlenül és a bátor kifejezések az előző hozzászólásban természetesen idézőjelben értendők.
#63. Kovács Kálmán (Kacsamadár) | E-mail | Tegnap 14:47 Válasz erre Laci! Nézd meg ma, vagy holnap este a komlói tv-ben és megismerheted. Ő az, aki hazaárulót kiabált Gyurcsánynak, amikor kiszállt az autóból a Béke előtt. És véletlenül épp a Fidesz irodája előtt állt, a helyi Fidesz vezetői és szimpatizánsai között. Ők persze nem ismerik, de a kamera elég jól ráközelített, úgyhogy bárki láthatja, sőt, aki nem ismerte eddig, most megismerheti ezt a bátor fiatalembert.
#62. Kispál László (VZI) | E-mail | Tegnap 09:57 Válasz erre Én lemaradtam, ki az a Haraszti János?
#61. K V (Van) | E-mail | 04.30. 10:26 Válasz erre Tisztelt Polgármester Úr!
Ma délelött néztem a nyilatkozatát a komloi tv-ben!
Igen igaza van hogy a Haraszti Jánosok nem kultur emberek,és a Polics Józsefnek sem kell az MSZP-s szavazókat értelem nélkülinek tartania! De miért kell a vesztesbe belerugni,és miért nem a választások előtt állt ki a nyilvánosság elé a vitákon?Én nem Őnre szavaztam,hanem az MSZP-re! Üdv:Egy baloldali szavazó,aki nem elvakult,és talán értelmes!