marpi Creative Commons License 2006.05.01 0 0 421

Sziasztok!

 

Most találtam meg a Fórumotokat, nagyon tetszik. Visszaolvastam pár oldalt, de sehol sem találtam még hasonló kérdést-megjegyzést sem, mint ami mostanában engem foglalkoztat.

Szval. Kb 2. hete használom k750i-met. Eddig minden oké, ha fagyott is, az én hülyeségem volt és küzdött, visszajött. :) Szoftveresen nincs is vele gondom - független a drága - inkább hardveres gondom van. Na, hát ennél nagyobb ne is legyen, de engem zavar. Mármint, hogy 1 azaz egy gomb recseg rajta. Tudom, ez óriási gond, de engem zavar. Egyrészt az ára miatt - ennyi pénzért elvárnám, hogy kushadjon - másrészt minden más gomb csendben teszi a dolgát. Na, a bal felső - értsd hívás-hivásinfó-etc - viszont nem. Recseg, és lehet érezni, hogy a lenyomás és az érzékelés között van egy kis hely, amiról a recsegés is tájékoztat minket.

Kérdésem: ez mennyire elterjedet ennél a típusnál? Mert előtte k700i-m volt, na ott megszoktam, de itt nem szeretném. Szervizben valszeg kiröhögnének, hogy ennél nagyobb bajom sose legyen, de hangsúlyozom, akkor is bosszant. Összegezve minden működik, tök elégedett vagyok, de ez azért egy kicsit beárnyékolja a jókedvemet.

Vélemények? Előre is köszi!

 

Üdv.: RP