cidri Creative Commons License 2006.04.28 0 0 2895
Én kevésbé vagyok elégedett, mert ahhoz képest, hogy mennyit kattintgatok, a jól sikerültek aránya nem valami magas (sőt). Előző vasárnap körbeautóztam a környéket, szép idő volt, van itt a közelben egy olyan mellékút, ahol nagyon sűrűn fehér virágú bokrok nőnek, múlt héten még úgy nézett ki, mint a tömény csipke, és egy kép sem lett jó róla, ugyanis, azt hiszem, nem tudom elmozdulás nélkül, kellő mereven megtartani a gépet, mert mindegyik kép homályos lett egy kicsit. Volt egy másik jó terep is, egy erdős rész, ahol a zöld különféle árnyalataiban bontanak levelet a fák, a majdnem fekete-zöld fenyőfáktól kezdve az egészen világoszöld cserjéig, olyan messziről nézve, mint a zöld foltokból varrt takaró, hát sajnos azok sem lettek jók, úgyhogy egyelőre szöveges leírást tudtam hozni róluk:-)
Az objektívet sem ártana lecserélni, mert ez, amit adtak a vázhoz, nem lehet a legjobb minőség; a sima váz csak ötezer forinttal kerül kevesebbe, mint a kettő együtt.
Egyébként ami nagyításban még hibaként jön ki a képeken – ennek nem tudom, mi lehet az oka -, az az, hogy a felhős égbolton a fehér és kék színek találkozásánál megjelenik egy vékony lila sáv.
Előzmény: Törölt nick (2878)