agimami Creative Commons License 2006.04.26 0 0 3

Szia Minibb,

köszönöm a tippeket és tanácsokat! Meg fogom próbálni, hogy kevesebb savasat adjak, lefekvés előtt ne tömjem meg stb. - Valószínűleg tényleg ezért eszik egyébként kevesebbet a gyerkőcöm, csak az a baj, hogy most (már) olyan sovány, hogy alapból próbálom folyton tömni...

 

Verz,

azért nem voltunk eddig gasztroenterósnál, mert ez olyan változó volt, hol jobb, hol rosszabb; meg a dokik a hasfájását eddig inkább pszichés eredetűnek vélték (ami félig igaz, de félig meg nem); meg azzal biztattak, hogy majd kinövi... Most se a gyerekorvosunk nyugtalankodik, hanem én. - Meg egyébként a refluxbetegségről alig is tud valaki valamit.  - De most már tényleg el fogom vinni szakemberhez.

Apropó: nem tud valaki jó gasztroenterológust ajánlani???

 

Ami a homeopátiát illeti: én sem vagyok egy nagy homeo-rajongó, de el kell ismerni, hogy olykor tényleg segít. (Nekünk pl. szorulásnál, szemölcsnél, gyerek megmagyarázhatatlan "gyengeségénél" egyértelműen segített).  És éppen olyankor tud segíteni, amikor a hagyományos orvoslás már csak az állandó gyógyszerezéshez vagy a késhez tud nyúlni. Szóval szerintem ártani nem árthat, viszont hátha segít. De a diétát is meg fogjuk próbálni.    

Előzmény: verz (1)