agimami Creative Commons License 2006.04.26 0 0 2

Szia Minibb! Köszi a tippeket, ki fogom próbálni! - Sokinden egyébként stimmel, pl. a savas ételek vagy az esti "bezabálás" rontanak a dolgon. - Sajnos a gyerkőcöm (már) olyan sovány, hogy emiatt igyekszem megtömni, amennyire csak lehet, hogy ne szokjon le végleg az evésről... de akkor erre figyelni fogok, hogy inkább többször kevesebbet, és kevésbé savasakat.

 

Verz, egyrészt azért nem voltunk már gasztroenterósnál, mert eddig nem volt olyan egyértelműen nagy gond, meg néha javult, néha romlott, meg - főleg - mert mindig azzal biztattak a gyerekorvosok, hogy "majd kinövi", meg hogy "pszichés alapon fáj a hasa" (ami félig szintén igaz stb). Ezt a refluxbetegséget is alig ismeri valaki. De most majd valszeg elmegyek.

Apropó, jó gasztoenterológust nem tud valaki ajánlani??? 

 

Másrészt a homeopátia sokszor tud segíteni - akár obskúrus, akár nem -, és pont olyan esetekben, amikor a hagyományos orvoslás csak a késhez vagy az állandó gyógyszerezéshez tud nyúlni. Én sem vagyok egyébként egy homeo-rajongó, de néha (pl. ekcéma, szorulás kezelése, megmagyarázhatatlan gyengeségek a gyereknél stb.) el kellett ismernem, hogy bejött. (Máskor meg nem.)  - De azért köszönöm a Te tanácsodat is, észben tartom.