MatulA+ Creative Commons License 2006.04.24 0 0 712

Szasz!

Szerintem a telónál kell keresni a problémát, nekem nagyon puhának tűnik az eleje. Mikor a kanyarban egy pillanatra elveszed a gázt, akkor kicsit mászkálós lesz a gép, és picit vajas, az orra, lehet itt van az a zselés dolog amit az egyik cikkben írtak. Amúgy lehet orvosolni a dolgot! ;-)))))) Egygázon rongyolod végig a kanyart, és semmi gond nem lesz. Akkor még mászni se fog az orra. Meg aztán még a gumid lehet nicnsen eléggé bekopva, nem gondolod!? Állítólag, én is úgy hallottam, az elejenén még nagyon óvatosan kell menni az új gumikkal, mert van valami "film" réteg aminek a segtségével a vulkanizálóból könnyen ki tudják venni a gumit a sütőből. Meg aztán nagyon sok múlik az aszfalton is. Ezt a kifelé mászást pl nem éreztem egy óra körül, de este késő délután már lehet érezni. Szóval az is lehet, hogy a gyári gumi nem melegszik fel eléggé most még, és azért sodródik az orra.

Teló viszont egyre zavaróbb, hogy ennyire puha az elején. Mondjuk nem is kell aggódnom a városi közlekedésben. ;-)))))