Macskapecér Creative Commons License 2006.04.24 0 0 895
Szerintem a motech elég csúnya. A katalógusból rendelő kereskedők meg árfolyamtól függően 290 körül számolják az eurót, mint ahogy az összes többi bolt is, aki a Touratechtől, vagy a Wunderlich-től rendel.
Ez szerintem eleve átverés, mert azt mondják, hogy azért, mert itthon magasabb az áfa. A bibi csak ott van, hogy a katalógusárat, vagyis a bruttó kisker árat szorozzák fel, és mivel az EU-ban élünk, ezért csak egyszer kell áfát fizetni, választhatsz, hogy melyiket. Ha nettó áron hoznák, akkor azt mondom, hogy oké, de nem hiszem, hogy ezek a cuccok után még fizetnek áfát. De örülnék, ha valaki meggyőzően és hitelesen elmondaná nekem, hogy ez pontosan hogy van. Nem a színes-szélesvásznú verzióra vagyok kíváncsi.

A Wlich és a Ttech bukócsövekről nem olvastam jókat. Én a gyári megoldást választottam, bármit is mondjanak azok a kereskedők, akik az előbbi kettőt forgalmazzák.

Egyébként mióta mindkét fenti katalógusból csak a magyar kereskedőn keresztül lehet rendelni, azóta csak ebay-en vásárolok mindent. Néha még olcsóbban is hozzá lehet jutni ugyanazokhoz a cuccokhoz, mint a katalógusból. És mostanában érdemes felhívni az itthoni BMW-kereskedőket is, mert Győrben kifogtam egy másfél éve ott dekkoló GS-bukócsövet (nem az ADV-t sajnos), és fele áron hozhattam el.

Körte
Előzmény: mrt-666 (893)