Törölt nick Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2738

meg kell mondanom őszintén, sztem ugyan néha bántó, viszont alapvetően ÜDÍTŐ holist stílusa. ez egyenes beszéd, mondaná rá OV. :-)))

 

baromira igaza van abban, hogy egy jogfosztott kisebbség ügyéért bizony néha így kell harcolni. ezt a magam ügyében (egyedülálló nők lombikjoga lobbi) magam is megtapasztaltam. és azt is megértem, hogy halálosan unja 150-edszerre is elmagyarázni az réveket, csak azért, mert valaki lusta utánaolvasni, és azelőtt kezd gyalázkodni, mielőtt megtenné. furcsa azért, hogy valakivel órák óta vitatkozik, aki számonkéri, hogy miért nem érvel, újra és újra, alázatosan, 100-adszor, majd amikor holist leírja a legtriviálisabb érveket, amiket már sok helyen lehet olvasni, minimum ebben a topikban, akkor az illető közli, hogy ja, télleg? ezt nem tudtam, biztos így van. ez itt 1 lapon belül 2-odszor fordul elő. jézusom, elképzelnem  is rémes, 8 év alatt hanyadszor. :-(((

 

az szmk-n belül sajnos alacsony azoknak a száma, akik ezzel a stílussal tudnak mit kezdeni. és elismerésem azoknak, akik igen. de bizony mondom, üdítő olvasni, a sok szmk-s fórum után, ahol körbenyalják egymást az anyák, és gyorsan elterelik a szót, nehogy valami igazság, akár sarkosan is kimondassék. vagy akár csak bármi komolyn dolog is szóbajöjjön, mert a vita az fuj, az olyan cúna dolog.

 

persze azért néha jó kiereszteni a gőzt és akkor ugyanők keresnek egy topikot, ahol büntetlenül gyalázkodhatnak, mert a jó anyák álarcában legyilkosozhatják az otthonszülőket. ebben a képmutatásban igenis üdítő kivétel holist.

Előzmény: Fuly (2702)