holist Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2723
Köszönöm, kedves kékmackó, belátom már, tévedtem, amikor azt írtam, amit.

Ezentúl nem próbálom megmagyarázni, hol folyik a Lánchíd, mert itt sokan ezt nálam úgyis jobban tudják. Nem nézek senkit ellenségnek ugyan, legfeljebb ellenfélnek (ha csak dr. Papp Zoltán nincs itt inkognítóban, ő ellenség), de majd ezt is igyekszem abbahagyni, ha esetleg részletes életvezetési tanácsadással is foglalkozol, szívesen venném, ha pazarolnál rám néhány mondatot.

Sajnos, soha nem szoktam vagdalkozás előtt olvasni, ezt még dédapámtól tanultam, aki nyugállományú huszárezredes volt. De ha szerinted az hasznos, mindenképpen teszek egy próbát, én mindig is adtam a nagytudású, magukat tisztán és világosan kifejező emberek véleményére.

Nem lehet, hogy a magamon ejtett sebek idővel mégis hasznomra válnak, amennyiben felhívják esetleg a figyelmemet a hibás gyakorlatomra, és akkor talán az általad is szorgalmazott rádöbbenéshez vezethetnek el?

Na jó, ahogy mondod, akkor megyek is szülni, pasi létemre ez nem lesz könnyű, viszont ha sikerül, megkapom a Nobel-alapítvány teljes összegét, ami azért szép summa....

Üdv,
holist