kriszta-x Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2642

'"ezek után egy kriszta nicknevű férfi beleköt, hogy mégis milyen alapon merik megválogatni a titokzatos levlista tagjait. elment az eszed, fiam???"

malena higgadj le. Nem fogom mégegyszer leírni, hogy mit kérdeztem és a többit sem. Olvasd el. Nem a megválogatás ellen van kifogásom, "csupán" a stílus ellen és a módszer ellen, de ez már téged ne zavarjon. Ha téged az boldoggá tesz, a véleményemet megtartom magamnak, engem sem túlságosan érdekel a tiéd és végül is igazad van: ha neked megfelel az útszéli, tahó stíl én minek zavartassam magam, elvégre fogalmam sincs, miről van itt szó. Ha mást nem is, ezt mindenesetre elmagyaráztátok. Nem baj, majd tájékozódom máshonnan, de ha a a hozzád hasonlók asszisztálnának a "háborítatlan szülésemnél", hát... inkább háborgassanak.

Szabad választás? Miért, nem választhatod szabadon az otthon szülést vagy a háborítatlanul szülést? Eddig úgy tudtam, hogy ez nem tilos. Bár lehet, hogy megint én vagyok tájékozatlan, félreinformált és nem hevertem ki a szülés közben ért traumáimat, korlátolt vagyok továbbá beleszólok az itt már otthonos adok-kapokba. Az már ne zavarjon sem téged, sem más hozzád hasonlókat, hogy én csupán az aggályaimat vetettem fel. Ezért szerintetek elutasító vagyok. És tényleg: a hangnemet valóban elutasítom. 

Ja! Tetszik ez a férfi-dolog. Szimpibb, mintha magadhoz hasonlítottál volna (jelzőket már nem írok). Az eszem? Nos, lehet hogy eddig nem volt (merthogy meg mertem itt nyikkanni), de te és néhány hozzászólás aztán észhez térített.

Előzmény: Törölt nick (2641)