MatulA+ Creative Commons License 2006.04.19 0 0 613
Sokan próbálkoznak, ilyen, meg olyan biztosítókkal, de mi értelme van!? Nyer havi szinten pár ezer forintot? Aztán ha van valami gond akkor meg megy az anyázás! Nekem az a szemléletem, hogy inkább legyen egy szolgáltatás valamivel drágább, de megkapjam a pénzemért amit kell. Pl. az allianz állítólag megcsinálja azt, hogy ha kkáresemény van, akkor beviszed a betét lapot, és az autót, vagy motort, felveszik Ők a kárt téged kifizetnek, és akkor utána már minden rendben, mert a többit majd a biztosító intézi. Most bemásolok egy nagyon hosszú levelet, ezt körlevélként kaptam a MÁV biztosítóról: Vannak benne trágár szavak is. (bocsánat, én is így kaptam) Egy nagyon különleges ügyosztály > > > > Ilyen kemény sztorit utoljára Vietnámban hallott a Homár, úgyhogy kissé > szkeptikusan, de azért a netto kurvaanyázást leszámítva vágatlanul teszi > közzé Buksi MÁV-biztosítós történetét: > > > Szarul induló történet, szarul folyatódik - a vége meg még nem > látszik, de sok jót nem ígér. Péntek du-i csúcsforgalomban döcögök > kifelé az Alkotáson, hogy legyûrjem a hazáig tartó 200 km-t. Sor > megáll, vele én is - csikorgás, csattanás a seggemben, egy bamba tyúk > belecsókolt. Szar ügy. Betétlap kitölt, majd 2 nap múlva téves > biztosítómegadás miatt korrigáljuk - eddig normális ügymenet. > > > Károkozó biztosítója - MÁV Általános Bizotsító Egyesület (kiírom, > hadd tudja meg mindenki, az is, aki itt van biztosítva, hogy mekkora > trágyadombba fizetik a zsét, csak mert 327 Ft-tal kevesebbet kell > betolni a kötelezõre, mint a következõ legjobbnál). > > > Ügyfélszolgálat - Isten háta mögött. Km-es sor, persze, hogy kivárom, > elvégre ráérek, táppénzen vagyok. Kedves kislány felszabadul - persze > a kárigény nem az õ asztala - újabb 10 perc várakozás. Történet > elõad, papír benyújt - várjak, amíg ellenõrzik, fizetve van-é-e a > kötelezõ. Mi sem természetesebb. > > > Eltelik 10 perc, majd 20, majd 40, majd 1 óra, semmi. Tömeg > szaporodik persze, mindenki ugyanarra vár. Arra, hogy a két > hölgyemény a két számítógép elõtt kiadja az eredményt. Úgy mondjuk > elég nehéz, hogy az egy órából ketten együtt 10 percet vannak a gép > elõtt, 50-et meg az isten tudja hol (ma kiderült - cigizni). Közben > az ember jól megfigyelheti a munkamenetet és -morált is - lesújtó. > Végre sikerül. Újabb papírok, kárfelvétel. > > > "Boldogan" húzom a belem haza, és már válogatom a szervízt, hogy hová > vigyem javíttatni - ki van a legközelebb, a legrugalmasabb nyitva > tartással. Kora hajnalban bevágtázok a szervízbe, elõadom, miért > zakatom õket. > - Melyik biztosító? > - MÁV. > - Akkor csak úgy tudjuk vállalni, ha Ön vállalja, hogy kifizeti a > javítást. > - Bocs, nem a biztosító fizet??? > - De, csak a MÁV olyan sok pénzzel lóg, hogy nem csináljuk meg, csak > ha az ügyfél kifizeti. > > > Jaaaa, nem elég szopás, hogy összetörik a verdát, még fizessem én, > aztán anyázzak én a biztosítóval. Fasza. Mondám: akkor elõször > utánajárnék, mire számítsak a biztosítónál (napok, hetek, hónapok > vagy évek), de mondja meg mennyi lesz. Összegtõl kisebb infarktus, > majd miután fellocsoltak, tûnés dolgozni, mert persze a táppénznek > már vége. > > > Telefon a biztosítónak - 15 percnyi próbálgatás után (persze van 15 > szám, de mindegyik ugyanarra a tetves automatára kötve, és b*sznak > felvenni a telefont) végre valakit mikrofonvégre kapok - probléma > vázol. Tanács: ezt a központban tudja elintézni. > - Telefonszám? > - Adhatok, de úgysem veszik fel, menjen személyen. > Anyád. > > > Központ, hajnalok hajnala - probléma vázol - ez nem az õ asztaluk, > hanem a kárszakértõ cégé (Autoconsulting Kft, említsük meg õket is, > érdemes), akik természetesen ugyanott izélik a rezet, mint a MÁV ÁBE > ügyfélszolgálat. Örülök nagyon, hogy tologatnak ide-oda, mint óvodás > a matchboxot. > > > Kis naivan hívogatom az Autoconsulting telefonszámát- 5 csengés, majd > hangposta - 16. után feladom - ez így nem lesz jó. Nézzük a > biztosítót. 30 perc után (kicseng, vagy foglalt, miután az automatán > a megfelelõ melléket beveri az ember) valaki, megunva a csengetést, > anélkül, hogy beleszólna, visszateszi a kagylót - de miután túl > gyorsan cselexik, csak a 3.ra sikerül neki megszakítani a vonalat. > > > Fejem lilul - rühellem, ha elba**ák az idõmet és a pénzemet. Újabb 15 > perc után végre egy ismerõs hang - a tegnapi högy, de persze > lepasszol, hogy õk nem a kárszakértõ, hanem a biztosító, és ad a már > ismert és használhatatlan Autoconsultingos mellé még 2 telefonszámot. > Készségesen hozzáteszi, hogy a 3-as melléket válasszam. Persze. > > > A kapott két szám érdekes módon ugyanahhoz a most már gyûlölt > MÁV-Biztosítós hangautomatához van kapcsolva, amin már 45 perce > játszom. Újabb 45 perc után feladom, de a fejem már akkorára dagadt, > mint a brit gyógyszertesztelõké. És még csak 10:15-öt írunk. A > délelõtt halvány kisérletek közepette telik, mert dolgozni is kell > sajnos. De du. 1-re annyira bedurrant az agyam, hogy kölcsönkértem > egy verdát és kimentem Zuglóba, feltenni azt az egy szájbavert > kérdést. És persze kértem egy telefonszámot, amit hajlandóak > felvenni. > > > Persze az Autoconsulting állítja, hogy õk felveszik, és nem értik, "a > MÁV-osok" miért nem veszik fel (persze egy légtérben vannak, kb 3 > méterre egymástól, de nem, nem tudják, nem látják). Amikor > szembesítem õket a tényekkel - 5 csengés és hangposta - közlik, hogy > most cserélik a telefonközpontot. Aha. Én meg Móricka vagyok. (Nem, > csak egy balek ügyfél, aki természetesen a f*sznak a rossz végén > áll.) > > > Az kérdést persze készségesen megválaszolják - nagyon örvendetes, egy > óra utazás, pár lityi benya árán. És hogy teljes legyen a kép - mára > már egy gipszkarton fal takarja el a dolgozókat, hogy az ügyfél ne > lássa az össznépi tök- és pinavakarást, ami munka címén folyik, és > ami miatt nem képes senki felvenni a telefont az ügyfélszolgálaton. > Nem tudom, hogy fogják elérni õket, ha ne adja az isten, de > pótszemlét kell kérni. Elõre rettegek, hogy valami BTK-ba ütközõ > hülyeséget fogok csinálni. Állítólag azért húzták fel a falat, mert > egy ügyfél nekiállt kint borogatni az asztalokat a látványos > semmittevés és a nemfizetési hajlandóságuk > magas foka miatt, és akit ezért bilincsben vezettek el a rendõrök. > > > De most legalább tudom, hogy ha egy MÁV-biztosított marha belém jön, > akkor nem kék-sárga papír kell, hanem fizetési kötelezettségvállalás > a javításra, vagy helyben kicsengettetni egy kalap pénzt vele. > Mindenki jobban jár. Õ nem ront két Bonust, én meg nem szopatom magam > ezekkel a majmokkal, infarktusközeli állapotot elõidézve. Akik meg > ott van biztosítva, az jobban teszi, ha villámgyorsan vált, mert > fizetni kell példásan, de hogy baj esetén csak lófa**t kap vissza, az > is biztos... > bocsánat a hosszú bejegyzésért! cső, és jó éjt mindenkinek!
Előzmény: toga73 (612)