geszthi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 495
Ezt is lehetne ertelmezni...:-ooooo

Gyurcsány Hókuszpók Ferenc
Index /Sorok között 2006.04.18

Hankiss Ágnes csúcsra járatva: a narancsos buktáról a fekete mágia jut eszébe, a tévénézőnek meg Hankissról a pszichiátria.

Állítólag Fidel Castrónak volt egy olyan poénja, hogy őrülteket és köztörvényes bűnözőket indított útnak az USA felé menekültáradatként, hogy lepjék el Floridát. Ez most nem tudom, miről jutott eszembe, viszont furcsa emberek menekültek a Hírtv-be is. Például Hankiss Ágnes szerint a narancsos bukta evése nem más, mint az ellenfél megevése és megemésztése, és ez bőven kimeríti a fekete mágia gyakorlásának fogalmát.

Természetesen Gyurcsány a fekete mágus, ki más, de meg is fogja szívni, mert Hankiss szerint minden ezotériához valamit is konyító ember (még baloldali is!) tudja, hogy az átok visszaüt a gonosz varázslóra.
Szóval Ferire keresztet vethetünk, neki annyi, előbb kellett volna gondolkodni, buktává fog változni. Bezony, bezony, amerikai kampányszakértők helyett inkább egy Gyurcsokra kellett volna költeni a pénzt, akkor most nem lenne ekkora gáz a baloldalon, fejetlenség, káosz, gyurcsányhalál.
Előzmény: figyelő (-)