OFF
"Ismered egyáltalán akár a "civil", akár a katonai ügyészséget?"
Csak annyira amennyire büntetőjogból és az ügyészi szervezettel érintőlegesen foglalkozó egyéb tantárgyakból átmásztam annak idején. :)) Jogász nem vagyok, de mondjuk úgy az átlagosnál jóval behatóbban foglalkoztam vele. Ill. volt egy kollégám aki ügyészként ténykedett évekig, egy hihetetlen nagy szakmai és emberi seggfej. Node ezért is nem maradt azon a pályán valszeg. :) Mindenesetre a katonai ügyészég külön történet, de eddig nem találkoztam olyan gyakorló jogásszal akinek jó lett volna a szakmai véleménye róluk. Ha láttál már ilyet szólj. :))
ON
"Egy kb. másfél-két perces videóról lehet vitatkozni, de megalapozott és helyes döntést hozni nem, különösen, hogy a lényeges pillanatban az elkövető nem igazán látható."
Jó akkor itt aki akarta elmondta a véleményét, de azért az egymás fikázása mellett (és itt nem Rád gondolok) várnám a szakmabeliek véleményét is, hogy nézzétek gyerekek fingotok nincs a rendőri munkáról, mert saját gyakorlati tapasztalataim vannak - nem a haverom haverjának haverja rendőr és ő mesélte - , és ez így és így néz ki ITTHON, amitől ezer meg egy ponton eltérhet az amerikai gyakorlat.
Ilyet itt nem olvastam (tán walkerkopo-ról lehet sejteni hogy szakmabali :)) ), de a flame-elés az megy minden irányba.