Anti-timeshare Creative Commons License 2006.04.18 0 0 361

...Ahol valami sátnít, ott hozzáhazudik.

 

Ezt írod kétszer is, úgy vagdalkozol, hogy egyetlen egy esetben sem igazoltál semmit. Szerintem nevezz rögtön feketecigányzsidó pedofilrablógyilkos szélsőlibsináci hullarablónak. A stílusodba, személyiségedbe ez is belefér. Igazolnod ezt sem kell, mert te vagy itt az egyetelen TIMESHARE ÉRTÉKESÍTŐ, akiknek a stílusuk alapján minden tényre személyeskedni, rágalmazni kell. Ez is benne van a 10 oldalas "Hogyan értékesítsünk Üdülési Jogot balekoknak" felkészítő könyvben, ami rögtön diplomának is számít.

 

Bár a diploma önmagában nem szám...

 

Eddig te és egy másik "timeshare-barát" kérkedett a végzettségével, diplomájával. Ez egy primitív érvelés, főleg olyan esetekben amikor a tények nem téged igazolnak. Konkrét számokra csak az hoz fel ilyen védekezést, aki tudja, hogy hazudik mint a vízfolyás (a moderátorok szerint lehet így beszélni itt)

 

Ha te ez alapján értékeled az embereket, akkor neked egy négy elemit végzett betanított munkás vagyok. Ha emiatt nem állsz szóba valakivel, akkor kiállítasz magadról egy szegénységi bizonyítványt.

 

Azt kell látni, hogy egy laikusnak sokminden ésszerűnek hangzik, ami egyébként valótlan. Pontosan ezt használják ki a szélhámosok pl. Sajnos sok esetben a TS értékesítők is. És ATS is.

 

Az icipici különbség az hogy a tájmser értékesítő nem ad alkalmat arra, hogy utána nézz dolgoknak. Én pedig egy nyílt forumon mondom el a véleményemet, adatokkal, tényekkel. Ezeket a tényeket lehet ugyanitt cáfolni, vagy szélhámos módon (mint egy igazi tájmsér értékesítő) tények nélkül személyeskedve elütni. Te nem a tényeket választod, lelked rajta (bár azt már eladtad, amikor beálltál értékesítőnek).

Előzmény: iceride (357)