Törölt nick Creative Commons License 2006.04.17 0 0 12
Szerintem ha minden könyvet elolvasunk Kiyosakitól (én csak az első 3-at olvastam és már ezekben is), akkor sok, egész konkrét tippet és technikát is találhatunk a meggazdagodáshoz.

Ki mit, és mennyit ért meg, tanul meg, és képes alkalmazni, főleg attól függ szerintem e könyvek hatása és sikere....

Ha kicsit ráhangolódunk e gondolkodásmódra, megérthetjük, hogy a gazdagsághoz elsősorban nem pénz (alaptőke) kell, hanem ötlet, elszántság, kitartás és információ.
Egy vas nélkül is rövid idő alatt lehet bárki milliomos, ha egy jó terve, egy ötlete van amihez talál támogatót, vagy talál egy jó ötletgazdát és összehozza egy komoly befektetővel stb stb.
A lényeg az üzlet komoly, profi és szakszerű felépítése, melyet meg lehet és meg kell tanulni, ha sikert akarunk. Ha üzletünk, cégünk sikeres, akkor nem lesz nehéz a passzív jövedelemrendszerünk (eszközeink) kialakítása, mely a kulcs ahoz, hogy végre ne rabszolgák legyünk, hanem szabadon és függetlenül a saját életünket éljünk, magunkkal fogalkozhassunk és megvalósítsuk álmainkat, vágyinkat.

Nem mondom, hogy e könyvek afféle Bibliaként használandók, de szerintem aki ilyen irányban kutakodik, annak sok más mellett, ez is nagyon ajánlott.