donpietro Creative Commons License 2006.04.16 0 0 179

Buona sera,

Mitől különbözik az Internet más ismerkedési formáktól? Anno volt újságokban társkereső rovat (ma is van, csak főleg "szolgáltató" jelleggel). Ha szabad ezzel a hasonlattal élnem: olyan mint a pénz - sem rossz, sem jó, attól függ, mire használod.

Volt alkalmam válaszolni újságban feladott hirdetésre. Hihetetlenül kedves, értékes embert ismertem meg (és szép is) (nem [csak] rajta múlt, hogy nem maradtunk együtt).

Az Internet átka: arctalanságot ad az embereknek. Nézd meg, hogy az emberi csoportok fejlődési fázisai (találkozás, differenciálódás, produkció, elkülönülés) gyorsabban ismétlődnek.

Nem általánosítanék a társkeresőkkel kapcsolatban, de az már intő jel, ha nem egyértelmű a családi állapot, gyerekek. Vagy a választható alternatívák közé felvennéd a "nős pasi titokban kalandot keres"-kategóriát? Talán valamelyik Murphy-könyvben van, hogy az ismerkedési rovat=90% levelezés, 10% action.

Miért hinnél jobban valakinek, ha konkrétan azt írja, hogy nőtlen, gyermektelen és minden vágya, hogy családot alapítson? Melyik a hazugság, ha konkrétan valótlant állít, vagy ha folyamatosan kitér a válaszadás elől?

Lehet, hogy a lányok őszintébben írnak magukról, de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Sugározzak kicsit Neked is? :-)

Boldog Húsvétot!

Ciao