beat street Creative Commons License 2006.04.16 0 0 177
Kedves Lady Wessex,

én /beat street/ írtam ezt a "nem megtérítés" dolgot. Korábban precízebben figyelted meg, hogy ki, mit írt. Mi ez a slendriánság? :)

Nem konkrétan a katolikusra gondoltam, hanem általánosságban értettem. Sőt, magamból indultam ki, én pedig református vagyok. Pontosabban annak kereszteltek, és ilyen templomban esküdtem. De nem is ez a lényeg.

Én elfogadom az álláspontodat-bár a karácsony-húsvét kontra elvtelenség témára nem kaptam választ, igaz nem is témája a topicnak.

Csak azt akartam mondani, hogy ha találsz valakit, akivel mindenben hasonlóan gondolkodtok, kivéve azt a 2 apróságot /ami ezek szerint neked nem az/, mint templomi esküvő és keresztelő, nem biztos, hogy megéri, hogy emiatt esetleg ne legyetek egymáséi. Ettől még korántsem kap a gyerek vallásos nevelést.

Persze a partner is lemondhatna erről az igényéről, csak neked emiatt ki kellene bírni az életben max: 3 órát (1 óra esküvő, 2 gyerekkel számolva 2x1 óra keresztelő), benne viszont lehet, hogy sokáig nyomot hagy, hogy ennyire nem voltál képes érte.

Továbbiakban nem szeretnék a vallás dologgal foglalkozni (annak ellenére, hogy én kezdtem), mert még azt hiszik, valami hülye pap idetévedt észt osztogatni.

Természetesen elolvasom, ha válaszolsz.

Üdv



Előzmény: Lady Wessex (175)