tantoknife Creative Commons License 2006.04.14 0 0 226
Bocs, d e a kínai kaja az EU-ban nem igazán autentikus ..... sok esetben nem fedi az eredetit.... olyat készítenek, amit EU gyomorral általában ehető....
..láttál Te már csrkepörköltet kínai módra ... ha lettál volna katona, most azt mondanám Neked, olyan, mit a robbantott csirke-pörkölt... sok csont
és kevés hús ..... Kínában eredetileg a falvakban hétközben kevés vagy szinte
nulla hús ..... hétvégén van igazából... a darabolása m pedig a bárddal - ÜSD, AHOGY ÉRED módszerrel.... ezzel kevésből sok szósz készíthető....
Magyarországon ha nem látod a kaját, tévesen is lehet rendelni, mivel a konyha stílusa a szakácson múlik... Ő lehet, hogy déli, lehet, hogy északi ... és amíg az édes-savanyú csirke az egyik esetben párizsiasan kisütött husidarabkák szósszal leöntve, addig ugyanez egy északi szakácsnál a szósz alatt natúr szeletkék vannak ..... meg melyik gombát használja levesbe .....
... melyik típusú üvegtésztát használ - riszliszteset vagy babliszteset ....
Korog a gyomrom, jó éjszakát.
Tanto