gyurika31 Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1262
""De ha valami téves elképzelésed van a természet működéséről (vagy a természettudományról), akkor inkább örülj annak, hogy elmagyarázzuk, hogy miért nem jó az amit gondolsz erről."

=> De ha szerintünk téves elképzelésed van a természet működéséről (vagy a természettudományról), akkor inkább örüljhetnél annak, hogy elmagyarázzuk, hogy szerintünk miért nem jó az amit gondolsz erről."


Na hát pont ez az amiről beszéltem! Nem egyenrangúak a véleményeink! A tudomány állításait kísérletek és mérnöki csodák milliói támasztják alá. Ha ezen tudományos elméletek ellen beszélsz, akkor nem jó az az amit mondasz. Egész egyszerűen téves minden, ami sokmillió kísérlettel igazolt elméleteknek ellentmond! Hát még mindig nem fogod fel? 10000000szor leírtam, és még mindig nem jut el az agyadig?
Egész egyszerűen nem tudom felfogni, hogy nem tudod megérteni azt, amit leírtam. Mindig ugyanazzal a szöveggel jössz. Nem az a bajom, hogy hülyeséget kérdezel, és rosszak az érveid. Hanem az, hogy kurvakönnyen követhető gondolatmeneteket írtunk le, hogy miért nincs igazad, de te mégis mindig ugyanazokat a marhaságokat írod, mint 40 hsz-sal ezelőtt.

"Szerinted akkor kvantumelmélet agyő?"
Te meg miről beszélsz?

'Nehéz nem belekötni.'
Köss bele! Csak magadat járatod le.

"De már ne is haragudj, számomra és bennem nincsenek atomantik."
Nem értelmes az állításod.

"Ez a gravitáció is egy homályos dolog..."
Neked az. mert nem értesz hozzá.

"Vajh mi vonza a vizet, a papírt, és vasat, a betont, a műanyagot?"
A f*szom se tuggya de nem is érdekel. Nem az számít, hogy mi hozza létre, hanem az, hogy HOGYAN. Az az érdekes, hogy milyen matematikával modellezhetjük, és hogy helyes eredményre vezetnek a mérések során.

"És miért nem tudják ezt kicsiben modellezni?"
Maradt egy hülye kérdés a végére is...
Előzmény: Imagistro (1259)