Imagistro Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1249

"Az a baj, hogy rossz kérdéseket teszel fel. Ez a posztmodern maszlag sajnos mindent elborít. Valaki szerint ez, valaki szerint az.... A vélemények egyenértékűek.... Ez hülyeség."

 

Nem ezt mondtam.

És nem egyenértékű.

Nem vagyok posztmodern, se modern, se egyéb. Azt mondom, hogy mindenki másként ismeri meg a dolgokat, és más típus. Nem lehet ugyanazt a szószt mindenkire kényszeríteni. Márpedig ma ez megy, sajnos.

 

 

"Te ezt mondod. Oké... Tudod bizonyítani? A bizonyítékaid tényleg bizonyítják az álláspontodat? Nincs esetleg ésszerűbb magyarázat...Vizsgáljuk meg kísérlettel..."

 

Nincs szükségem előtted bizonyítani semmit sem, azt kérem, hogy engem, aki nem ért veled egyet, hagyj békén. Ennyi. Ez a tudományellenesség egyetlen üzenete a tudomány felé. Ha nem akarlak, hagyj élni, és ne lehetetleníts el! Mert másként látom a dolgokat, és ennyi. Én látom a te isteneidet. Látom, hogy neked is isteneid vannak. Élj velük békében, és hagyd az én isteneimet és az én világomat békén. Nem érdekel, hogy tetszik-e az én világom vagy sem. Nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam. Csak ne legyél erőszakos, és ne kezeld le azokat, akik másként látnak (akár bölcsészeket, akár vallásos embert, és azokat, akik másként látják a világot). Ez a ti tudományotok felé az egyetlen üzenet.

Előzmény: gyurika31 (1247)