agimami Creative Commons License 2006.04.12 0 0 21

Ez tényleg rémes, amit írsz! Szegények! Örülök, hogy túl vagytok rajta, talán nem lesz több ilyen.

Kórházhoz: kislányomnak a Bethesdában vették ki az orrmanduláját. Nagyon kultúrált volt (ha nem is olyan, mint a BM-kórház:). Simán bentalhatott MINDEN mama, kaptunk külön rendes ágyat;tisztaság volt, a nővérek rendesek, emberségesek. A dokiknak itt is sok volt a dolga, kicsit túlterheltek, de hol nem ebben a szar TB-rendszerben? Szóval tervezett műtéthez csak ajánlani tudom.

 

Rota: mi is elkaptuk most tavasszal. A 16 hónapos kisfiam 6 napig sugárban hányt ki mindent. Az első három nap folyamatosan, mint a szökőkút. A gáz az volt, hogy inni viszont nem akart. Azóta is érthetetlen, hogy hogyan nem száradt ki!!! (Kb. 2 decit ivott meg összesen /nap, és az is visszajött.) Második nap este - miután megjártuk már a gyerekorvost - bevittem a Bethesdába infúzióra. A doki (lusta volt és mísz) megállapította, hogy közepesen ki van száradva, aztán ránézett a pelenkájára kívülről és közölte, hogy vigyük a Lászlóba, mert hasmenése van. A gyereknek nem volt hasmenése, csak a hányáscsillapító kúp folyt ki, de ezt a doki már meg se nézte, és akárhogy könyörögtem, nem adott neki infúziót. De mivel a Lászlóról én is borzalmas rémtörténeteket hallottam, hazamentem még a gyerekkel, és megpróbáltam percenként egy csepp italt adni neki. Úgy voltam, hogyha két deci belemegy éjjel, akkor maradok, ha nem megy bele, akkor mégiscsak a László... Hazamentünk, belecseppegtettem a gyerekbe egy deci lét, aztán hirtelen elkezdett inni, és megivott még másfél decit, és az bent is maradt éjjelre. Másnapra sokkal jobban volt, hányt ugyan, de közben vígan rohangált. És ivott. Így úsztuk meg a Lászlót... És a történetetdet olvasva áldom a jósorsunkat!!!

 

Szerintem is felháborító, hogy ezt kapjuk a TB-re befizetett pénzünkért, amiket Ti tapasztaltatok, pláne egy beteg gyerekkel, akire különösen vigyázni kéne...