solidstate Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1276

 

Nem hazudok. Miért tenném? Ha tévedek, akkor a média hazudott, nekik mond.

Mellesleg, mint sok egyéb hsz-ból is kiderült, nem Gyurcsány gyereke az egyetlen, aki hasonlót tett és tenni fog. A történéseket mindig a média fújja "üggyé".

Ez az, ami aggasztó és undorító, hogy mindenben a mocskos pártjukhoz való tartozásukat demonstrálják és magasról tesznek a valóságra.

A kettős mércéjük és nem titkolt, sunyi manipulációjuk neked szimpatikus lehet, én meg útálhatom. Megengeded? Köszönöm.

 

A második pontodból sugárzik a gyülölet és az agymosás hatása, meg a propagandisztikus cél. Ha Gyurcsány házatáján söprögetnél, a kifliügynél jóval fajsúlyosabb szennyest találhatsz, ha akarsz. Te inkább homokba dugod a fejed, ami nem érdekes, mert a magad kuglijával azt csinálsz, amit akarsz. De, hogy másoktól is ezt várod el, és a cél érdekében győzködöd őket, attól hányok.

 

A linkre ránéztem, nem először: hogy Nyakó mit böfög, az engem nem érdekel. Azért tartják, hogy letagadja a napot az égről, és a hülyék el is hiszik neki.

Már ott tartunk, hogy valaki itt a boltvezetőt és a biztonságiakat akarja kirúgatni, teljes gőzzel folyik a megfélemlítés, mint máskor. Nem érdekes? Ez az első ilyen?

Na ugy-e? A hír szerint és a vezető szerint a gyerek a felvett jegyzőkönyvet aláírta, a lopást beismerte, a mama a kárt megtérítette. Itt kellett volna abbahagyni az egész történetet. Helyette rágják a gumicsontot, fenyegetőznek, el fogják tüntetni a bizonyítékokat és megvalósul Gyurcsány, mint kisatyaúristen: "Csak hódolat illet meg, nem bírálat!"

Előzmény: qncogi (1273)