giovy Creative Commons License 2006.04.09 0 0 2

Kedves Vásárló!

 

Sajnálom, hogy nem sikerült elégedetten betölteni azt az igényét, hogy használható palackot vásároljon, vagy ha üreset vett, akkor tölteni kell és nem ismer olyan  helyet ahol ezt megteheti.

1. Töltött gázpalackot nem lehet zárt helyen tárolni (pl értékesítés céljából) ezért kicsit szélhámos az áruház, a gázforgalmazók csak teli palackot értékesítenek, Shell, Mol, prim, totál stb... csak telit ad el, igaz, sajna a kempingezőkre nem gondolnak)

2. Biztonságtechnikai okokból sose fognak fedett épületekből töltött palackot eladni.

3. Igen, sajna ezek a "drága" multik (shell, mol, prima, totál) nem ismerik fel a kis piacot, hogy bizony a kis kempingpalackra is van igény (igy látják át a marketingeseik a piacot) én 1 töltő üzem mellett dolgozom, a 11,5 és 23Kg-os palackok szállitását szervezem, de a töltöben sem lehet töltetni kispalackot. (más a csavar/menete mint az elöbb emlitett cylindereknek=palaca).

4. === javaslatom: érdeklődjön gázcseretelepeken, benzinkutakon az után merre töltenek -lakhelyéhez közel- ilyen kis kempingfözőhöz való 2,7kg-os alu palacot. Én ahol élek, tudok 1 helyet (nagykanizsa), de gondolom ez a kedves fogyasztónak édeskevés. Általában magán kisvállalkozók foglalkoznak ezzel a témával, kielégitve a piaci igényeket, maguknak többlábon állást biztosítva.

 

Sok sikert kivánok a töltetéshez:

 

én, a  gáz szállitás és értékesítés bonyolult rendszerének egy kis apró fogaskereke

Előzmény: sajtófigyelő (-)