Nagyezsda Bolsójvagina Creative Commons License 2006.04.08 0 0 248
Na, bár érdeklődés nem volt a 246. -ban felvezetett kérdésemre, de hogy ne maradjon fiktív a dolog mint Mikes levelei, íme a problémám megosztom veletek néhány mondatban.

A múlt héten a párom egy lengyel ismerőstől kölcsönkapott Zakopane mellett egy faházat. Olyant, amiben a gorálok laknak, gerendából ácsolt, egyemeletes és legalább 100 -éves. Nagyon romantikus a gyönyörű hegyes táj, a hóval borított hegyek, csilingelő lovas szánok, szóval olyan meseszerű még ma is ott a környék. Hívott magával és én persze igent mondtam.

A dolog lényege az, hogy félnapi utazás után kiérkezve a ház elég hideg volt. A fűtést sikerült rendbetenni ugyan és estére a szoba elfogadhatóan meleg lett, de a melegvíz szolgáltatás 2 napig egyáltalán nem működött. Ugye nem kell részleteznem, hogy mindezt miért éppen ebben a topicban mesélem el???!!!!

Amikor fiatalabb voltam, minden évben túráztunk, sátoroztunk baráti körrel és úgy 20 -éves korom táján emlékeim szerint egyáltalán nem zavart a dolog, ha több napos mosdatlan puncimmal "kellett" szeretkeznem. Hát lehet, hogy harcedzett pinácskámmal együtt megöregedtünk volna? Mert ugyi, most az ágyba bújva bugyimból kihámoztatván megéreztem a saját szagomat. Igen az az volt már és nem pedig a megszokott "illat" - határozottan zavarban voltam. Párom persze teljes harckészültségben állt már és nem sokat teketóriázott, de engem valahogy végig feszélyezett a dolog. Két menetet nyomott le a drága és reggelre pedig olyan "sűrű baszásszag" áradt a paplan alól, hogy ihaj.
Végül is a jéghideg csapvízben tettem magam tisztába.:-(((((
Előzmény: Nagyezsda Bolsójvagina (246)