BarG Creative Commons License 2006.04.07 0 0 554

Szia!

 

Kísértetiesen hasonló esetben volt részem. 2004-ben ütköztem egy Fiat puntós s§ggfejjel. Elismerte a baleseti bejelentőn, hogy ő volt a hibás, másnap mentem is intézni a javíttatást. Persze a köbénél volt a kötelezője. Aztán elkezdődött a kellemes várakozás, meg a telefonálgatás, hogy mi a *** van már. Hónapokon keresztül nem történt semmi, mert az igaz ugyan, hogy a gápkocsit vezető ***  elismerte, hogy ő a hibás, de a gépkocsi tulaja nem írta alá a papírokat. Már azon voltam, hogy a tulaj címének ismeretében meglátogattatom néhány kevésbé civilizált egyénnel, amikor Pesten egy Pony-nak ugyanaz a lökhárító tetszett meg, mint a puntonak. Ő a HUNGÁRIA ALLIANZnál volt biztosítva, és csuklás nélkül állták a számlát, pedig a kárbejelentőn megjelöltem, hogy javítatlan ügyem van a köbével.

Szóval segíteni nem tudok, csak erkölcsi támogatást nyújtani és jelezni minden fórum olvasóval, hogy a Te eseted egyáltalán nem egyedi.

 

ÉS EZ ÚTON KÍVÁNOM MINDENKINEK, AKI A KÖBÉ-NÉL KÖT BIZTOSÍTÁST, HOGY VÉTLENÜL ÜTKÖZZÖN EGY SZINTÉN KÖBÉ-NÉL KÖTELEZŐVEL RENDELKEZŐVEL!!!

 

Én azóta minden biztosításomat átvittem az Allianz-hoz.

 

Üdv: BG 

Előzmény: davidoshombreos (546)