borzimorzi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 744

Kedves Olvtársak!

 

Tegnap óta aludtunk rá egyet, de én továbbra sem értem, miért baj egy kis agresszivitás Gyurcsánynál. Majd mikor a románok EU-csatlakozása kapcsán ki kell verekedni az ottani magyaroknak némi autonómiát, akkor jó hasznát fogjuk venni.

 

Mellesleg O.Vi. úgy viselkedett, mintha én tütüben végigtipegnék az utcán és azt hajtogatnám, hogy én egy kedves kicsi lány vagyok. Ehhez képest bárki, aki rámnéz, azt látná, hogy ez egy harmincas, nagydarab nőszemély, aki idétlenkedik. A Vezér meg egyfolytában azt hajtogatta, hogy ő mennyire készen áll. Könyörgöm, ezt nem hajtogatni kell, hanem úgy kell viselkedni, hogy a nézők ezt a következtetést vonják le!

 

Mármost, ha valaki a panelprolizást, amelyet bizony az ő kis kedvence, Kövér L. abszolvált, szanzsén az ellenfél nyakába akarja varrni, aztán meg nem emlékszik, hogy nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat, de lakásépítés és demográfia témában is képtelen egyetlen helytálló számot is mondani, de cserébe folyton elhatárolódik a saját helyettesétől, akit ő maga állított maga mellé.... Háát, az bizony nem azt a benyomást teszi rám, hogy készen állna a miniszterelnökségre.  Pláne, hogy mikor abban a tisztségben tevékenykedett, akkor úgy fojtogatta a fővárost, ahogy csak tudja, most meg külön Bp.-fejlesztési Minisztériumot akar, de közben kisebb államot is. Ez olyan, mintha én habostortazabálással akarnék fogyni. Szerintem az ilyen ember nemhogy 4 évnyi miniszterelnöki szolgálatra nem áll készen, de kifejezetten gyógykezelésre szorul. Lehetőleg nem Mikolától...

 

Ezzel szemben, aki pontos számokat mond és nem általánosságban akar fejleszteni, hanem tisztában van vele, hogy az egyes régióknak mi kell és hogyan kell, az nagyon is azt a benyomást kelti, hogy készen áll 4 évnyi miniszterelnöki szolgálatra. Akár kimondja, akár nem.

 

Szerintetek?

 

Csót:

b