Nekem frankón nem küldték még ki, hogy egyeltalán hova kell menni szavazni.
Én még amúgy is hezitálok (egyrészt a vasárnapi lazsálás is gyűjti a voksomat), meg egyre inkább kezdek elbizonytalanodni, hogy kire, és egyeltalán menjek-e. Múltkor se voltam, bár akkor a lakcím miatt eléggé bonyolult volt, máshova voltam bejelentve, mint ahol éltem.
Ma valamennyit néztem a vitából, hát én csak két nagyon fáradt és nagyon ideges embert láttam, Orbánon konkrétan látszott, hogy kb két napja nem aludt, olyan karikák voltak a szemei alatt. Gyurcsány meg az idegtől alig emlékezett a szövegére. Pártállástól függetlenül mindkettőt sajnáltam, mert volt a közvetlen környezetemben ember, aki képviselői posztért kampányolt. 15 kilót fogyott, idegösszeroppanás szélén állt, stb. Rettentően megterhelő idegileg egy ilyen, mert a tét ugyanaz.
Sztem a vitát eléggé elbaltázták, mert itt már rég nem a biztos szavazók megnyerése volt a cél, hanem szimpátiakeltés. Akit tényleg érdekel a politika, az már rég utánanézett az adatoknak, vagy ment csápolni a favorizált párt rendezvényeire. Itt azokat kellett volna megfogni, akik bizonytalanok, vagy nem érdeklődnek egyik oldal iránt sem. Na ez volt az az eset, amikor tényleg SHOWműsort kellett volna csinálni, nem gazdasági konferenciát. Nem vagyok közgazdász, de azért vmit lövök a gazdasághoz. Néha én is hegyeztem a fülemet és pörgettem az agyamat, hogy követni tudjam ahosszabb mondatokat. Vajon Mari néni kapálás után, a nyóc átalánosáva' mennyire tudta követni? Sztem nagyon sok taktikai hiba volt mindkét fél részéről, nem hiszem, hogy változtatna ez a vita ajelenlegi álláson. (Akármi legyen is az, mert ugye egy héttel a választások előtt már nem lehet statisztikákat közölni...)
Bár kétségtelenül nagyon fúrja az oldalamat, hogy ki fog nyerni.