Mad árka Creative Commons License 2006.04.05 0 0 141

"Én már vagy 2x mondtam, hogy kanyarodjunk vissza a topic eredeti címéhez, általában, de mindig hozzám jutunk vissza."

Beírtam már párszor Tőled független témákban, úgy leszart mindenki, mintha a vákuum főállású megtestesítője lettem volna. Ami persze lehet azért, mert érdektelen volt, amit írtam (ez simán benne van nyilván), de a visszakanyarodást nem nekem kéne címezni. A szálat mindig ketten veszik fel, s ebben Te is benne vagy.

 

"MIT írjak az adatlapba, hogy a szintén nemvallásos társat kereső rákattanjon? De csak ő, és a vallásos ne?"

Szerintem a társkeresés nem mérnöki tevékenység. Én sem vallásos embereket kerestem, bár ezt nem említettem meg, ennek ellenére elvétve találtak meg ilyenek. Nekik megírtam, hogy köszönet, de másban gondolkodom, s mindkettőnknek jobb, ha ezt nem erőltetjük. A legtöbb adatlapon be lehet állítani, hogy "nem hívő", "vallástalan" stb. Annak ellenére, hogy rengeteg bajom van a vallásokkal (sőt), nem tartottam fontosnak ezt külön kiemelni, mégsem a vallásosok rohantak le.

 

A "nem vallásos" helyére beírhatsz mást: bolognai spagetti imádó, lovaglás-mániás, szopógépet kereső (bocs a durvaságért) stb.

Amikor ilyen helyeken regisztráltam, az adatlapra a megszokottaktól eltérő dolgokat írtam (nem méreteket, centiket, kilókat, alaphobbykat). Van, aki leírja a véleményét pár dologról, odavési az eddigi tapasztalatait, bármit, amin el lehet indulni. Valami egyedi mindenkiben van, max. nem tudja leírni (vagy jobb, ha nem írja le ;-). Én szerettem tág határt szabni, aztán a bejövők között rostálni. Amikor sok volt az "ezt ne", "így ne", "ezzel nem", jóval kevesebben írtak nekem is. Aztán vittem bele némi humort, életteliséget, többen írtak. Igaz, több olyan is, akitől három univerzum választott el - nekik megköszöntem a lehetőséget és ennyi.

Előzmény: Lady Wessex (136)