Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 470

 

"Szolgálati közlemény"

 

 

2006. 03. 01. napjával olyan új ÁSZF-et nyújtottbe a T-Com az NHH-nak, melyben MEGVÁLTOZTATÁK a Favorit család betelepült szolgáltatóükra vonatkozó szövegeit úgy, hogy indirekt módon vagy nem szabályozva (!!!) most már CSAK a (T-Com területen elérhető) UPC és PanTel számok hívása tartozik a kedvezmények körébe - no persze a T-Com számokéon kívül.

 

 

DE: ERRŐL AZ ELŐFIZETŐKNEK HÁTRNYOS (AZAZ A 14 HÓNAP ALATT SZANKCIÓMENTES FELMONDÁSI ÜRÜGYKÉNT SZOLGÁLÓ!) RÉSZRŐL NEM, HOGY AZ ELŐFIZETŐKET NEM ÉRTESÍTETTÉK A HÍRKÖZLÉSI TÖRVÉNYBEN KÖTELEZETT MÓDON, DE A NHH-NAK BENYÚJTOTT MÓDOSÍTÁSI LISTÁBAN SEM SZEREPEL (LÁSD WWW.NHH.HU, illetve http://www.hif.hu:7777/hifszolg/matav-helyi-tavbesz-mod-2005-02-17.pdf)!

 

MINDEKÖZBEN ÁSZF SZINTEN NINCS NYOMA A NON-STOP "CSALÁDTAGOKNAK", ÉS A SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁSBAN PEDIG (nálam!) EGYSZERRE SZEREPEL AZ EGYÉB SZOLGÁLTATÓ 1 ÉS 2 DÍJAZÁSA VALAMINT A "KIVÉVE INVITEL BETELEPÜLT" FORDULAT...

 

Úgyhogy ebből bizony a T-Com első és igen komoly piac-felügyeleti és verseny-felügyeleti (vö. TELE2 hasonló szolgáltatásai!) eljárás és szvsz 80-100 milliós bírság lesz. (Én legalábbis mindent elkövetek, és én még szeretem is a T-Com-ot ;-D)

 

 

 

Egy adalék annak, aki ki akar mászni a Favoritokból: a 60 napos "nyílt időszak" minden - nem szankcionált! - Favorit -> más-Favorit váltáskor megnyílik!!! Azaz aki hívogatna nem T-Com számot vagy betelepült nem-Pantel/nem-UPC számot (nekem kapásból sikerült kikapnom 2 Monortel beteleültet is..), nyugodtan és szankciómentesen váltson ezzel amegoldással a TELE2 Extráira!

 

 

 

Üdv és szép tavaszt!

Maus Róbert / Robi

 

PS: az Így csal a Matáv topikból, kis korrekciókkal magam hurcolásztam ide is - remélem méltányolható...