Sziasztok!
Lenne egy orvosi problémám.
Tavaly októberben GANGLION nőtt a bal csuklómnál, nem fájt, csak csúnya volt, meg zavart. A sebész azt mondta, h ki lehet venni, de kb 2hétig utána nem lehet használni, különben visszajön ez az alattomos kis kinövés. A munkám miatt akkor nem kerülhetett sor a műtétre, így éltem tovább ganglionostul.
Pár hónappal később a pukli hosszúkás alakot vett fel, és elkezdett fájni. De már nem volt olyan feltűnő jelenség, hsizen nem látszott annyira. Viszont annál jobban fájt! Már a kilincset is alig tudtam lenyomni bal kézzel, sírnom kellett a fájdalomtól. Ekkor mentem vissza a sebészetre, h visszahúzódott ugyan a ganglionom, de azóta fáj, mint a veszedelem. Legyünk túl a műtéten, mert ez így elviselhetetlen. Válasz: ebben az állapotában nem lehet kiszedni, mert nem létszik jól (nem dudorodik eléggé). Valszeg ezért fáj, mert beljebb ment, és nyom vmit, de ne tudnak vele mit kezdeni. Meg kell várni, míg újra előjön! Erőltessem, használjam, próbáljam "visszacsalogatni", és akkor megszabadítanak tőle végleg. Elkeseredtem persze, mert direkt fájdalmat kell magamnak okozni ahhoz, h utána jó legyen...így is tettem jópár 7ig, de csak nem történt változás.
Aztán egyszer csak már nem fájt annyira. Mintha elmúlt volna. Bár az orvos azóta is állítja, h ha egyszer ez a betegség kialakul, az NEM múlik el magától, max visszahúzódik, lappang, aztán majd újult erővel támad. Lassan 2 hónapja semmi nyoma.
Nem tudom, mit higgyek. Létezik az, h nekem ez elmúlt? vagy tényleg elő fog még jönni a semmiből? Volt vkinek hasonló tapasztalata? Esetleg olvassa ezt vmi szakértő orvos, aki tud nekem tanácsot adni? Ha ez a bigyó még bennem van, akkor szeretnék minél előbb végleg megszabadulni tőle. Mit tegyek, h újra kidudorodjon, láthtaóvá váljon? Az erőltetés nem jött be... Bízom benne, h vki tud nekem segíteni ebben a rejtélyes ügyben, mert elég aggasztó és felfoghattalan számomra ez az egész.
Köszönöm!