Robin
2006.04.04
|
|
0 0
1771
|
CsPity, szóval tulajdonképpen véletlenül lett pont ez a típus, amit kinéztem az éppen nem volt és más házt. gépet is vettem - egy fuvar egyszeri otthon maradás :) beállítás: 4 böhöm csavar ki, vízmérték és beállítás, nem mozog. Mosásnál kiderült, hogy ha szépnek és kevéssé gyűröttnek akarom látni a ruhát, akkor kell a plusz öblítés és vasalás könnyítés program. Igazából csendesnek találom, a leghangosabb, amikor szívattyúzza magából ki a vizet, de mivel be van kötve a falba (panelház), van kiépített mosógépcsatlakozásom, lehet a panel erősíti a hangot. Csukott fürdőszoba ajtó mellett nem nagyon lehet hallani, hogy mos, kivéve a befejezést jelző jó sok sípolást. A vízfelhasználását külön nem tudom mérni, hogy kisebb illetve nagyobb ruhaadagnál hogy változik, de sok víz sohasem látszik benne. Az 1000-res fordulatú centrizés után a pamutfélék is félszárazak szinte. A rövid és a kézmosó programot még nem használtam, arra inkább nyáron lesz szükségem. Egy gond merült fel vele, de ez más mosógépnél is lehet meglenne. Ha nagy vastag frottirt mosok és nincs teljesen tele, akkor megrántja a gépet ahogy elindul a centrifugálás és előrefelé kilendül kb fél-egy centit a gép. Ha telerakom, akkor ez nem jön elő, csak ha kb félprogramban kerül bele az óriási fürdőlepedő. Más negatívum nem merült fel, és szeptember óta használom a gépet. ZsúR, mondott pontos típust, te hogy olvasol? |
Előzmény: CsPity (1768)
|
|