Nem. A rasszistázást én találtam ki, mert mérges voltam a Pásztorral történtek miatt (aki ugye nyílvánvalóan nem antiszemita és az mszp en bloc főleg nem az, de dajcskovacspál erről hablatyolt, közvetlen Gyurcsány (szintén alaptalan) nácizása után).
Szerintem ugyanazt. Nem csapták le ezt, a mai fityesz költségvetés emlegetését (friss), a server-feltörést (adatlopást), a zsarolásból se lett igazi balhé, naponta van valami amire reagálni lehetne.
Most nyílván viccelsz. Gyurcsány beszédében talán nem is volt egy vezénylő tábornoknál több, Hillernél volt mikola (ez kihagyhatatlan). A rasszista beszédje gyakorlatilag végig komcsizás volt, a múlttal való ijesztgetés, a szobrozás, a luxuslimuzin, az ezeknek kiemelése a nem hagyjuk résznél, stb. Gyakorlatilag nem is szólt a jövőről, szemben gyurcsányéval amiben ez volt a fő vonulat. (A végén a szeressük a szocikat is című orbányi rész említést se érdemek, ez olyan, mint a mai nem mutogatók, de a fidesz mondatai). A többi megszólaló (mszp - Nádas (némi mikola) , fityesz - kerényi, szentmihályi között is minőségi különbség van/volt. Nádasnál humor (nem nagyon jó), a másik oldalon gyülölet. Fújolás is több volt a fityesz gyűlésen.
--
No ez már érdekes. lehet, hogy veszítenének, de én nem tartom rossz ötletnek. A kollégiumokban nevelkedettek (feleségem is onnan tanult) sok mindent megtanulnak, amit más nem. Ha pedig a szegénység is bizonyos fokig leküzdhető vele - miért ne? Természetesen nem gettóról és erőszakos elvételről van szó.