Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 28

Elárulom mi van az adatlapokonn

Pl. a nők lapja kafé párkersőjében az alapadatokon kívül (nem, életkor, szexuális beállítottság, családi állapot, gyerekek száma) a rencer automatikusan megadja a születési dátum alapján a horoszkópod.

 

Aztán válaszolni kell olyan kérdésekre, hogy iszol-e, dohányzol-e, van-e pirszinged, tetkód, drogoztál-e, hiszel-e ahoroszkópban? (Tényleg halálfontos tudni)

Aztán hogy hol laksz, milyen iskolai végzettságed van.

Szabad szöveges mezőbe írhatod be a bemutatkozásod, bármilyen hosszan (ide kell írni a lelkedről :-)

 

És válaszolni olyan egetverően informatív kérdésekre, mint pl. kedvenc ételed, italod, könyved, zenéd, stb.

Valamint be kell ikszelni, hogy mi a hobbid (utazás, természet, kutya, barkácsolás stb.)

 

Van, aki megadja, hogy a káposztás cvekedli a kedvence, de a családi állapotát nem tölti ki. (Hétpecsétes titok, vajon miért? -- > 100ft-os kérdés)

Van aki megadja 2 oldalon keresztül, hogy mely alternatív zenekarok nótáit hallgatja (egyiknek a nevét se ismerem) de "kifelejti" van-e gyereke.

 

Mit kezdjek azzal, akiről annyit tudok csak, hogy szereti a káposztás cvekedlit? Nekem fontosabb lenne azt tudnom, hogy Csurkát szereti-e. Megkérdezzem az első levélben?

 

A sok adatlap közül egyben sem volt olyan bemutatkozás, amiben arról írtak volna, ami engem érdekel. Pedig biztos volt olyan, aki megfelelt volna.

Írtak mindenféléről: természetkedvelő, vitorlázni, hegymászni szerető lányokat keresett az illető, akivel el lehet tölteni a szabadidőt. De én hosszútávon családot szeretnék, és család mellett, kisgyerekkel a szabadidő a legkevesebb....

Lelke másik felét keresi a másik, ami szép és jó, de mi van, ha az ő fele vallási fanatikus? Neki CSAK egy vallási fanatikus lány fog megfelelni.

 

Nem mondom, hogy nem fontos a hobbi, de nem az alapján választok férjet.

 

Visszadobnám a labdát.

Ha már túljutsz a szex-a-legfontosabb korszakon, MILYEN feleséget szeretnél? Milyennek képzeld el a családod, a gyerekeid?

Előzmény: Cool_Halidge (19)