MartinIsti Creative Commons License 2006.04.03 0 0 1741
Köszönöm válaszodat/tanácsodat Steven Smith kolléga (mégha némi iróniát véltem is felfedezni benne;o) holnapra eldől, hogy jogos-e:o))

A leírást böngésztem becsülettel (összeszerelésnél és üzemeltetésnél is), és legjobb tudásom szerint követtem az ott leírtakat. Mondjuk laikusságomból (szép szó ez a bénaságra;o)) és abból fakadóan, hogy legalább 5 modellhez szóló kézikönyv volt, lehet hogy valamit kihagytam. A mellékelt ábrák nem teljesen úgy néztek ki, mint a mi gépünk, de azért próbáltam összehangolni a dolgokat.

A szakemberre én is gondoltam, de úgy véltem, megér egy próbát a fórum. Végülis tegnap óta nem sok idő telt el (meg volt amúgy is nagyobb baj a vasárnap estére...)

Vasdorongot nem találtam eleddig, de hátha csak nagyon szúrta a szememet, azért nem vettem észre.

"Nem azért kérdem - de ha te benyúlsz és meglökdösöd a dobot - az himbálózik vidáman - vagy mereven áll a helyén ????" - szavaidból ugye jól következtetek, hogy a vidám mozgástól van esélyünk nekünk is vidámnak lenni, ugye?

Ha esetleg nem tűnt úgy, azért tényleg köszönöm a hozzászólásodat, remélem segíteni fog rajtunk a tanácsod!
Előzmény: Steven Smith (1737)