sela
2006.04.03
|
|
0 0
273
|
Kedves Index! Érdekes dolgokat figyeltem meg a két nagygyűléssel kapcsolatban. A szombatiról gúnyosan, némi undorral számoltak be, a vasárnapiról pedig tárgyilagosabban, csak igen hiányosan: a tudósításból kimaradtak a szónokok radikálisabb kijelentései, az árpádsávos lobogók, meg a hasonló nem túl elegáns dolgok. Tollat azonban azért fogtam, mert az amoba.hu társaság összejöveteléről egy fizetett fidesz alkalmazott beszámolóját vették át. Mi blogosok külön találkoztunk Ferenccel, akkor, amikor a többiek már nem abban a teremben voltak. Egyetlen testőr állt vagy öt méterre tőlünk, akivel egész jól el is beszélgettünk. Javaslom nézzék meg a www.folap.hu/amoba oldalon található fotókat és szégyeljék el magukat, de nagyon. Az Index hírportálja a Tóth W. meg Ujj Péter által uralt stílus erulkodásával már régen nem híreket közök, hanem manipulál, mindezt bulvár stílusban és színvonalon. Őszinte részvétem, bár "boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa". Mára elfogyott tisztelette: egy volt olvasójuk. |
|